Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Baj hogyha ennyi idösen...

Baj hogyha ennyi idösen itthon vagyok?

Figyelt kérdés

26 éves vagyok, itthon élek a szüleimmel,sajnos a pesti árak ingatlan árak, albi stb nagyon drága.

Szuleim se jomoduak, panelban élunk,illetve szulettem is, és még csak felujitva sincs.

Munkahelyem sajnos nincs, mert ugyan állásinterjuig néha eljutok, de onnantol már nem engem választanak. Végzettségemet tekintve, élelmiszeripari technikus vagyok, 3 teljes évet tanultam érettségi után.

Kb. 21 éves koromtol nincs,sajnos fix munkahelyem, se csajom aztán ezért sem tudok elköltözni. Szerintetek nagyon ciki?

Nem tudok versenyezni azokkal a srácokkal akiknek a 18 szuletésnapjára kapnak már kocsit stb.

Sajnos, de nem is érdekel, csak jo lenne valahova elmenni netto 250 ezerért dolgozni hogy tudjak venni lakást,csakhát igen lakásvásrláshoz is minimum 3 millio alaptöke kell.

2018. aug. 4. 21:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/126 anonim ***** válasza:
88%
Valóban irreálisan magasak az albérlet árak, így ha csak az lenne a kérdés, hogy ciki-e, ha otthon laksz, akkor azt mondanám, hogy nem..Na de, hogy nem is dolgozol, és élősködsz a szüleiden, az marhára ciki. Az én férjemnek 26 évesen már volt kocsija, és nem kapta, hanem megdolgozott érte. Ha 21 éves korodtól te is dolgoztál volna, valamit, bármit...akkor nem itt tartanál.
2018. aug. 4. 21:58
 2/126 anonim ***** válasza:
93%
Ja és 2 diplomával nem keresek nettó 250-et, úgyhogy nyugodtan lejjebb adhatod az elvárásaidat, és elmehetsz kevesebbért dolgozni..
2018. aug. 4. 21:59
 3/126 A kérdező kommentje:

Valoban igaz, de ha nem kellek sehova ilyen végzettséggel? Akkor mégis mit,milyen szakágon?

Ilyen komuvesek mellé,akik ismernek kb 3 szot nem megyek. Sajnos más hirdetések nincsenek sajnos. Csak épitoipari segédmunka.

Élelmiszeriparit azért választottam mert laborban lehet dolgozni,és csendes természetemnek köszönhetöen pont passzol.csak hát a piac.

2018. aug. 4. 22:02
 4/126 anonim ***** válasza:
68%
Nem érzed kicsit nagyon kellemetlennek, hogy a te korodban 4 azaz 4 évig nem dolgoztál semmit? Mert nekem a helyedbe lesült volna a bőr a képemről. Én a szüleid helyébe már az első fél év után elzavartalak volna melózni az tuti.
2018. aug. 4. 22:02
 5/126 anonim ***** válasza:
81%
Az nem ciki, hogy a szüleiddel laksz, de az igen, hogy nem dolgozol. Ha más nem legalább menj el nem szakmába dolgozni, mondjuk árufeltöltőnek, gyárba stb. A tartós munkanélküliség, élősködés gáz.
2018. aug. 4. 22:07
 6/126 anonim ***** válasza:
85%
Akkor menj el gyárba melózni. Vagy az is büdös?
2018. aug. 4. 22:08
 7/126 anonim ***** válasza:
85%

A párom Somogyból került fel. 20 (most lesz 21) évesen az első munkahelyre felvették,ahová beadta az önéletrajzát,és nettó 150 ezret keres bentlakással! Kaja,szállás fizetve van. Ahelyett,hogy kifogásokat keresel,tegyél az életedért!

"De ha mást akarsz,hát kelj fel és járj!"- Lukcs László,Tankcsapda.:D

Az nem ciki,hogy nem tudsz elköltözni (de ezt megírták már előttem is). Az a ciki,hogy élősködsz,és nagyok az igényeid. Tényleg kezdje el dolgozni,mert 80 évesen fogod elérni a nyugdíjt...

2018. aug. 4. 22:09
 8/126 anonim ***** válasza:
100%
És az,hogy csak kőműves segédeket keresnek az nem igaz!! Konyhai kisegítő,raktáros,árufeltöltő,recepciós...Nem álommelók,de átmenetileg még mindig jobb,mint a semmi
2018. aug. 4. 22:11
 9/126 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj de én 4 év folyamatos munkaviszony után gyógyszerész diplomával most jutottam el addig, hogy 260.000ft nettót keresek...(az erre fele átlagosnak számít) Kezdőként 200at nem akartak megadni hiába a végzettség.

Nem tudom állásinterjúkon is ezt a bérigényt nevezed e meg, de ha én lennék a munkáltató és azt látnám, hogy gyakorlatilag 0 munkatapasztalattal (ráadásul több év kihagyással) valaki irreális elvárásokat támaszt, persze hogy nem hívnám vissza...:S

A helyedben már rég elmentem volna akár más munkakörbe is, míg nem találok jobb lehetőséget. :S

2018. aug. 4. 22:16
 10/126 anonim ***** válasza:
90%
Nem ciki otthon lakni, ha párkapcsolatod sincs akkor pláne nem. Miért kellene egyedül ülnöd egy albérletben egy vagon pénzért?
2018. aug. 4. 22:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!