Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Baj hogyha ennyi idösen...

Baj hogyha ennyi idösen itthon vagyok?

Figyelt kérdés

26 éves vagyok, itthon élek a szüleimmel,sajnos a pesti árak ingatlan árak, albi stb nagyon drága.

Szuleim se jomoduak, panelban élunk,illetve szulettem is, és még csak felujitva sincs.

Munkahelyem sajnos nincs, mert ugyan állásinterjuig néha eljutok, de onnantol már nem engem választanak. Végzettségemet tekintve, élelmiszeripari technikus vagyok, 3 teljes évet tanultam érettségi után.

Kb. 21 éves koromtol nincs,sajnos fix munkahelyem, se csajom aztán ezért sem tudok elköltözni. Szerintetek nagyon ciki?

Nem tudok versenyezni azokkal a srácokkal akiknek a 18 szuletésnapjára kapnak már kocsit stb.

Sajnos, de nem is érdekel, csak jo lenne valahova elmenni netto 250 ezerért dolgozni hogy tudjak venni lakást,csakhát igen lakásvásrláshoz is minimum 3 millio alaptöke kell.

2018. aug. 4. 21:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/126 anonim ***** válasza:
75%
#16, Veszitettel, alig 33 vagyok, es mar 10 éve van lakasom. Es az allam egy fillert se potolt bele.
2018. aug. 5. 07:02
 22/126 anonim ***** válasza:
90%

Ugyanmár, munkahelyemről többen is kiléptek, (nem kereskedelem), és elmentek a Aldiba-ba dolgozni.

De van állas máshol is, nem csak kőművesként.

Kifogásgyártásban tökéletes vagy. Továbbra is fenntartom, büdös neked a munka. Szüleid helyében kiraknálak mint azt a bizonyos macskát.

2018. aug. 5. 08:15
 23/126 anonim ***** válasza:
100%

Nyáron rendeget az idénymunka...(nem közmunka!) bálázás, gyümölcsszedés stb. 700-900ft-os órabér pár hétig még mindig több mint a semmi.

Áruházakba sem csak eladónak keresik az embereket (amihez végzettség kell) raktár feltöltőnek, pakolónak is simán el lehet menni. (és férfiakat szívesebben fel is vesznek)

Jó ismerőseim farmon dolgoznak (nem cigányok) és évek óta nem találnak senkit aki a reggeli és esti végzésbe besegítene bejelentett bérért (szarvasmarház etetése itatása, fejés stb.) mert " nehéz munka/korán kell kelni" akkor inkább a segély meg a közmunka", így a 60 éves anyuka és a felesége csinálja. Sógornőmék cipőfelsőrész készítéshez segédmunkást nem tudnak betanítani mert vagy link alakok jelentkeznek, vagy olyan fizetést akarnak ami irreális. Máshol a földeken azért rohad a magyar eper meg dinnye, mert nincs aki leszedi, mert az emberek azt hiszik, hogy majd 1000-1500ft-os órabért kapnak majd és ha a gazda nem tudja fizetni (mert egyszerűen nem tudná fenntartani a cégét) akkor inkább közmunkára mennek meg panaszkodnak a szegénység miatt.

Nálunk egyetemista csoporttársaim olyan elvárásokkal mentek ki az életbe ami nevetséges volt (300.000-400.000ft netto/kelet Mo.) de persze plusz képzéseket túlórát már nem akartak csinálni ezért úgy gondolták ez nekik JÁR mert hát egyetemet végeztek... :S

Rengetegen nincsenek tisztába a piaci értékükkel, megy a panaszkodás a szegénység, meg a külföldi árakkal való összehasonlítás. (azt persze már senki nem nézi ott mennyivel drágább az élet) Szóval bocs, de nem tudom az ilyen élhetetlen embert sajnálni.

Ez a szociális fóbia dolog jó kifogás. Ha annyira súlyos kezelted magad, aztán kezdj valamit az életeddel, mert így csak folyamatosan csökken a munkapiaci értéked.

2018. aug. 5. 08:26
 24/126 anonim ***** válasza:
63%
Ez a szociális fóbia duma jó, újabban minden lúzer szf-es.
2018. aug. 5. 09:09
 25/126 anonim ***** válasza:
88%

Mit hajtogatod itt a "ci.ányok közé nem mengyek inkább laborba valahova..." mantrádat te parazita? Ha az elmúlt 6-7évben NEM VETTEK FEL LABORBA AKKOR MÁR NEM IS FOGNAK TE SZERENCSÉTLEN. Tipikusan az a fajta pióca vagy akinek kifogása MINDENRE VAN, a megoldást meg NEM HAJLANDÓ MEGHALLANI. Húzzál el dolgozni BÁRMIT TE PIÓCA NE ANYÁDÉK VÉRÉT SZÍVD!

Nálam már a suli elvégzése után fél évvel repültél volna! Vagy suli vagy munka, de az otthoni f@$zverés (pláne egy fél évtizedig) KIZÁRVA!

2018. aug. 5. 09:12
 26/126 A kérdező kommentje:
Kedves Kalap úr! Nem tudom e értetted amit irtam,az irásodbol feltehetöen te sem vagy jobb, söt. Nem a munkabirásommal van a a probléma,hanem az elhelyezkedéssel,remélem eljut az agyig.
2018. aug. 5. 09:37
 27/126 A kérdező kommentje:

De ha annyira nagy a szád, linkelj be a neten lévö munkát ahová fel vesznek.akár már hétföröl.

Munkába állás nem ugy megy hogy na azonnal. Ugysefogsz találni,meg én sem,de a pofa az nagy. Szerinted miért megy ki mindenki kulfoldre aki mwgteheti?

Egy 100as listát tudok irni hogy ismeröseim kimentek.svájcba,angliába,stb.

Szerinted miért van az hogy ha az ember akar dolgozni a szakmájéban de nem tud vele munkát találni de AKAR dolgozni,mi erre a megoldás?

2018. aug. 5. 09:41
 28/126 anonim ***** válasza:
89%

Nem semmi a stílusod kérdező, még mindig. Mert hogy már írtál ki kérdést, és akkoris arcoskodtál itt a nagy büdös semmire.

Mi az hogy linkeljen neked munkát valaki ahova felvesznek???? De gyökér! Az megvan hogy állásinterjúra kell menni és majd ők döntik el felvesznek-e?? Neked kell bizonyítani és tudni eladni magad, ami gondolom nem megy. Akkor miért rajtunk követelőzöl?

2018. aug. 5. 09:52
 29/126 anonim ***** válasza:
86%
Mesélj, milyen és hány helyre jelentkeztél. Mit tettél az elmúlt években, hogy jobb esélyed legyen? Nyelvtanulás, ingyenes okj kihasználása?
2018. aug. 5. 09:59
 30/126 anonim ***** válasza:
63%

En fiam lennel mar kiraktalak volna

Ehesen minden munka jol menne

2018. aug. 5. 10:00
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!