Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Baj hogyha ennyi idösen...

Baj hogyha ennyi idösen itthon vagyok?

Figyelt kérdés

26 éves vagyok, itthon élek a szüleimmel,sajnos a pesti árak ingatlan árak, albi stb nagyon drága.

Szuleim se jomoduak, panelban élunk,illetve szulettem is, és még csak felujitva sincs.

Munkahelyem sajnos nincs, mert ugyan állásinterjuig néha eljutok, de onnantol már nem engem választanak. Végzettségemet tekintve, élelmiszeripari technikus vagyok, 3 teljes évet tanultam érettségi után.

Kb. 21 éves koromtol nincs,sajnos fix munkahelyem, se csajom aztán ezért sem tudok elköltözni. Szerintetek nagyon ciki?

Nem tudok versenyezni azokkal a srácokkal akiknek a 18 szuletésnapjára kapnak már kocsit stb.

Sajnos, de nem is érdekel, csak jo lenne valahova elmenni netto 250 ezerért dolgozni hogy tudjak venni lakást,csakhát igen lakásvásrláshoz is minimum 3 millio alaptöke kell.

2018. aug. 4. 21:56
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/126 anonim válasza:
100%

Ne siránkozzál, neked ennyi az igényed amit leirtál... csaj nélkül a szülőkkel élve..

Aki ettől többre vágyik,az tesz érte.. az nem bírja tétlenül megélni ezt mindennap... igénytelenség vegyítve lustasággal...

Ha te valóban arra vágysz hogy legyen önálló életed,kocsid,albérleted,akkor barátom sz*rt lapátolni is elmész ha tudod hogy azzal tudsz pénzt keresni ami kulcs a megálmodott jobb éltedehez.. :)

2018. aug. 7. 00:34
 92/126 A kérdező kommentje:

Erre én scak azt irom :) Hogy aki a nullán van az lesz az emeleten is .:)

Egyiktötöknek sem jut el, az agyáig hogy nem itthon ülök hanem mindennap jelentkezek állásokra, scak kicsit szükös a piac, megfelelő végzettség nélkül.:) Egyeseiknek könnyű akik proetkcióval, ismerős betette őke ide meg oda..:)

Igy könnyű munkába állni, és ezek ve..ik a szájukat akik nem dolgoznak és lustának nevezeik őket.

Sok állás megsincs hirdetve a neten.:) Egyik ismim. takaritó valahol ahol egy egyszerű munkás is megkap havi 600 ezret, csak éppen ilyen helyekre nincs üresedés. de elég do a 8 általános végzettség is.

Én meg hiába adom be az önéeltrajzomat aponta, ha sokan ba..nak visszajelezni.:) Erről nem én tehetek. Más az aki akar dolgozni, és más aki nem is akar és lusta még nézni is állásokat.

2018. aug. 7. 22:43
 93/126 anonim ***** válasza:
100%

Jajaja a szokásos aki dolgozik, az csak azért mert annak protekciója van :D Máshogy nem is lehet munkához jutni, dehogy lehet.

Nem mi verjük a szánkat kérdező, fogd már fel, hanem te. Te vagy az aki szerint mindenki hibás csak te nem, velünk válaszolókkal meg úgy beszélsz, mintha te kb különb lennél tőlünk, akiket csak úgy le lehet oltani, meg kioktatni az élet nagy dolgairól. Magadat rendezgesd ilyen bőszen, ne minket. Mi köszönjük megvagyunk, bár számodra hihetetlen de önerőből, nem azért mert valaki betett a munkahelyünkre.

Mindegy, soha nem jutsz előrébb, soha. Lesz még a mostanin meg a régieken kívül 100 ilyen kérdésed, 1 év múlva is meg 10 év múlva is, ami csak arról fog szólni, hogy mindenki hülye csak te nem, és a válaszadók mit képzelnek mert nem oldják meg a te életed. Mit képzelnek hogy "pofáznak"...bizony mert ugye a fajtád megengedi még azt is magának, hogy így beszéljen másokkal, olyan emberekkel akiknek a teljesítményeinek a 0,1%-át nem tudja produkálni. De ugye neked arcod az van. Meg pofád....mert az neked van, meg a lónak.

2018. aug. 8. 07:43
 94/126 anonim ***** válasza:
100%
Most olvastam az újabb kifogásod...mi van ha nem tudsz elhelyezkedni a szakmádban? Jujj, szegény...akor elhelyezkedsz nem a szakmádban! Fantasztikus nem? Neked 5 vahy 6 éve nem megy? És te azt merészeled állítani hogy dolgozni AKARSZ? Vicces!
2018. aug. 8. 21:54
 95/126 anonim ***** válasza:
100%
Pedig úgy veri a mellét a szakmájára a kis lelkem, mintha 3 nyelven perfekt beszélő mérnök informatikus lenne MINIMUM :D Persze nem baj, hogy nem az, de francért nem lehet felfogni, ha valakinek nem keresett a végzettsége akkor illene kompromisszumot kötni. Nem nyígni hogy ez a munka is alantas meg az a munka is alantas. Akkor várd a segélykét, az biztos nem az.
2018. aug. 9. 16:34
 96/126 A kérdező kommentje:
Haljátok magatokat? vagy ti sem tudtok mit beszéltek? utoljára leírom: NEM érdekel hogy milyen szakmám van, és azzal tudok vagy nem tudok dolgozni, az ÉRDEKEL hogy lehet BEJELENTETT MUNKÁT TALÁLNI, AHOVÁ FEL VESZNEK!!!! SZINte AZONNAl, HOGY TUDJAK PÉNZT KERESNI MEG DOLGOZNI MERT AKAROK DOLGOZNI!
2018. aug. 9. 18:41
 97/126 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, 5 év alatt nem találtál semmilyen állást. Így teljesen hiteltelen, hogy akarsz dolgozni. Ha meg sehova nem vesznek fel, akkor vagy olyan helyekre pályázol, ahova nem felesz meg a feltételeknek, vagy valamit nagyon elszúrsz az interjúkon. Én egy hónap alatt találtam most jó állást, pedig 3 gyerekes anya vagyok, nincs extra végzettségem sem.
2018. aug. 9. 19:49
 98/126 A kérdező kommentje:

Nézd igen 5 éve nem találtam, mert 5 éve ugyanaz a végzettségem van. Több okj nem ingyenes, csak kettő nekem pedig már megvan. Egy tanfolyam 400 ezerbe kerül.

Egyetemre soha nem fognak felvenni, TEHÁT végzettség nélküli , munkákat kell találnom, mindenféle pakolo, rakodó, munkákat csináltam az elmult 5 év alatt alkalmiban amikor volt, . De már nem csinálom, miután nincs se bejelntés, és amikor csináltam beállta derekam, elmentem orvoshoz, de tb ügye nem fizették, pedig azt mondták, igy felmondtam.

tehát mégegyszer munkaközveitő soha, nagy lehuzzák az embereket,

Céges munka pedig nincs, igen 5 éve adom be az öneéltrajzomat de eléggé szüküs a piac nekem. Oké akik programozónak tanulnak egyből lezs munkájuk és dolgozni is tudnak, avgy akik egytemen végeznek.

És ti ezt se értitek meg. Két réteg van már ebben az országban a gazdagok és aszegények, nincs köztes hogy se nem gazdag se nem szegény.

Emberek kimennek külföldre, mert sokan nem találnak itthon munakhelyet, ha találnak is sz.. fizetésért, nehéz munkát végezni.

Nincs rá lehetőségem hogy kimenjek, pedig sok ismerősőm kint van.

De hiéba probálkozok ujabb 5 évet, ha végzettség nélküli munkák NINCSENEK volt időm eltanulmányozni az elmult 5 évet, az álláspiacot nézni, nekem ebbe van tapasztalatom, és megtanultam hogy melyik a kamu munkák és melyik amelyik jó.

Pl. Munkaközvetitő munkák kamuak.

Egy péládt emlitve: Egyszerűsitett foglalkoztatás keretében dolgoztatnak, vagyis nem fizetik a tbt, a járulékokat, az adot semmit, oké ez még nem baj, de hogy ugyannál a cégnél ugyannál a munkakörnél aki az adott cégnél van keres pl 1500 ft nettó orabért, addig a munkaközvetitőn keresztül, meg 1000ft 6 órát, hová tűnik az a 500 ft különbség? lenyúlja a munkaközveetitő mert ebből élnek, plussz még a 7000 ft tb fizetést is.

Végzettség nélküli munkák nincsenek,

Itt a gykn is a legtöbb programozó vagy mérnök, avgy akármi, nekik van. mert ezek hiányszakmák, és nehezen tanulható szakmák.

2018. aug. 9. 20:57
 99/126 anonim ***** válasza:
100%

És akkor erre a kérdésre mit vársz? Hogy majd egy HR-s pont itt olvasgat, meglátja hogy egy ilyen életképtelen, kifogásokat kereső, munkakerülő pont munkát keres elvileg és rádír, hogy holnap kezdhetsz???Te vagy az aki nem hallja önmagát, mert másként már beláttad volna hogy tök hülyeségeket kérdezel.

Nem az a kérdés hol tudsz venni XY márkájú akármit, és akkor majd mi megmondjuk hova menj be, és mikor és tádáááám. Ez egy munka, egy munkahelyen. Ahol mindenképp NEKED MAGADNAK KELL ÖNMAGADAT ELADNI ÉS MEGGYŐZNI AZ INTERJÚN LÉVŐKET HOGY VEGYENEK FEL. Neked ebből a mondatból melyik szó nem világos? Törni magyar? :) Hihetetlenül ostoba vagy és értetlen, a tetejébe meg még arrogáns is. Nem csodálom hogy sehova nem vesznek fel, mikor egy egyszerű magyar mondatot nem tudsz értelmezni.

De kérlek írd még ki vagy 1000-szer hogy hova menj ahova tuti fel is vesznek :D Aztán persze örvendezz magadnak, hogy mi m ilyen hülyék vagyunk te meg milyen okos. Csak tudnám ennyi ésszel miért nem vagy még milliomos.:)

2018. aug. 9. 20:58
 100/126 anonim ***** válasza:
100%

Kifogás kifogás kifogás.

Te most komolyan azt hiszed hogy az összes munkaviszonnyal rendelkező embernek egyetemi végzettsége van???? Rengeteg ismététlem RENGETEG ember végzett OKJ-t vagy érettségit és lám lám, dolgoznak családjuk is van, ami azért már csöppet árulkodó mert nem halt éhen még a gyerek :))) Én nem versenyistállóból jövök tehát bizton mondhatom neked hogy a középsulis osztálytársaim elég vegyes végettséggel rendelkeznek. Nem mindenkinek lett diplomája, van aki szakmát tanult, van aki meg még azt sem. Amúgy meg mindnek van mukahelye.

De tudom, majd erre is írsz itt valami csodás kifogáshalmazt hogy az miért is lehetséges, mert úgyis neked van igazad :) Persze hogy neked.

2018. aug. 9. 21:04
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!