Baj hogyha ennyi idösen itthon vagyok?
26 éves vagyok, itthon élek a szüleimmel,sajnos a pesti árak ingatlan árak, albi stb nagyon drága.
Szuleim se jomoduak, panelban élunk,illetve szulettem is, és még csak felujitva sincs.
Munkahelyem sajnos nincs, mert ugyan állásinterjuig néha eljutok, de onnantol már nem engem választanak. Végzettségemet tekintve, élelmiszeripari technikus vagyok, 3 teljes évet tanultam érettségi után.
Kb. 21 éves koromtol nincs,sajnos fix munkahelyem, se csajom aztán ezért sem tudok elköltözni. Szerintetek nagyon ciki?
Nem tudok versenyezni azokkal a srácokkal akiknek a 18 szuletésnapjára kapnak már kocsit stb.
Sajnos, de nem is érdekel, csak jo lenne valahova elmenni netto 250 ezerért dolgozni hogy tudjak venni lakást,csakhát igen lakásvásrláshoz is minimum 3 millio alaptöke kell.
Szuleim nem raknának ki, mert akkor a növéremwt, is kikéne aki szintén el van tartva. Apám meg öt soha nem rakná ki mert védi.nálamaa növérem 2 évvel idösebb.
Jogász azt mondta hivatalosan addig engem sem lehet kirakni amit a növéremet sem eakják ki. Mivel már mindketten ugyw felnöttek vagyunk.
De am áruld már eé sok 18,20 éves sem dolgozik se nem tanul.
Söt valaki 30 évesen sem.
Ök miböl élnek?
Sok 18-20 éves meg dolgozik....igazából nem tök mind1, hogy más miből él, vagy miből nem él. (legyen az örökség, gazdag szülők stb.)
Hol változtat azon, h te szerencsétlen vagy és nem találsz munkát az, hogy más esetleg szintén nem dolgozik...attól te nem vagy jobb.
Amúgy ha már ennyire "ügyvédezel" remélem tudod h kitagadni bármikor bárkit ki lehet az örökségből érdemtelenség miatt (mert mondjuk egy lusta naplopó)...sőt amíg a szüleidé a ház (hiába te vagy az örökös félig) mivel ők a haszonélvezők bármikor azt mondhatják, hogy arra van az ajtó.
De még ha nem is raknának ki...elég egy szívinfarktus vagy bármilyen betegség ami után nekik lesz szükségük a gondozásra...(ismerősi körben a srác 21 éves korában meghalt rákban az apja és a testvére balesetben 1 éven belül, és ott maradt egyedül a betegeskedő rokkant anyjával, és akit neki kellett eltartania. És képzeld ezt is meg kellett oldani, és mivel nagykorú volt gyakorlatilag semmi anyagi támogatást nem kapott senkitől.)
Nem kell elörw gondolkozni.
De nem értitek meg, ez már idegesito.szerintetek szeretek itthon úlni panelban ebben a ledozerolt azobámban? Pláne ilyen melegben fulladásos. Szerintetek magamat szenvedtetem vele 5-éve hogy begubozva élek ? Depressziosam egy 15nm.helyen és igy telik a fiatalkorom?
Mert ha én szeretek ilyen közegben élni, akkor oké,csakhogy nem.
Csomo helyen probálkizok most és probálkoztam, nem rajtan mulik hogy kapok e munkát hanem a munkáltatokon értsétek már meff könyörgöm.n szeretnék dolgozni, de ti sem ,más,sem, én sem,szuleim se,senki sem segit azlrt hogy kapjak is nunkahelyet,elmeegyek én sz.. lapátolnis is, csak fizessék ki hogy megtudjak velöle élni ,egyedul pesten ennyi.
Ja persze az előbb még kikérted magadnak a call centert meg kiröhögtél mert az nem karrier. Most meg hirtelen már a lapátolás is. Ja persze mese. Egyik szavaddal.a másikat ütöd te szerencsétlen. Magadnak köszönheted a depidet a nyomorodat meg hogy elmegy a fiatalságod. Mert egy kényes kis hülye vagy aki nem enged az igényeiből. Jó akkor ne engedj de ne szemeteld tele a gykt hogy nincs munka neked! Mert van csak az neked büdös.
Amúgy meg lehet álmod. Senki nem mondta hogy ne akarj a szakmádbam dolgozni de mibe telne keresgélés közben dolgozni hogy ne dögölj éhen? Hogy ne élősködő legyél? Sajnaltatod itt magad de csak eny lusta dög vagy. Megérdemled a sorsod. Ha van igazság nem is találsz a szakmádban munkát. Más kezdetnek a szart is elvállja hogy kezdje valahol. Higy ne élősködö legyen te meg vihogsz azon hogy call center meg gyár.
Akkor pusztj éhen.
Mondjál már oylat akinek csak érettségije van és dolgozik? érettségivel . nem tudsz mondani, scak a pofa az nagy de az nagyon,
Kerdezo kapaszkodj meg, de jo erosen.
Meg erettsegim sincs, es igen dolgozom. Az utobbi 15 evben alig par honapot voltam munkanelkuli. Es nem minimalberert keresek.
Vagy epp ocsem. Erettsegi, szamitastechnikai vegzettseg. Tapasztalat nelkul felvettek egy muhelybe es megtanitottak hogyan dolgozzon esztergalyon. Mivel hamar tanult es jol vegzi a munkajat teljesen meg vannak elegedve vele, a fel akarna mondani konyorognenek neki hogy maradjon.
O veled ellentetben nem hisztizett hogy csakis monitor elott hajlando dolgozni, es lass csodat, kapott munkat.
Bar vilagos mint a vakablak hogy a mostani fiatalok kozt rengeteg mamahoteles anyamasszony katonaja van, a te stilusodbol itelve inkabb mar arra hajlok hogy csak egy unatkozo troll vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!