Baj hogyha ennyi idösen itthon vagyok?
26 éves vagyok, itthon élek a szüleimmel,sajnos a pesti árak ingatlan árak, albi stb nagyon drága.
Szuleim se jomoduak, panelban élunk,illetve szulettem is, és még csak felujitva sincs.
Munkahelyem sajnos nincs, mert ugyan állásinterjuig néha eljutok, de onnantol már nem engem választanak. Végzettségemet tekintve, élelmiszeripari technikus vagyok, 3 teljes évet tanultam érettségi után.
Kb. 21 éves koromtol nincs,sajnos fix munkahelyem, se csajom aztán ezért sem tudok elköltözni. Szerintetek nagyon ciki?
Nem tudok versenyezni azokkal a srácokkal akiknek a 18 szuletésnapjára kapnak már kocsit stb.
Sajnos, de nem is érdekel, csak jo lenne valahova elmenni netto 250 ezerért dolgozni hogy tudjak venni lakást,csakhát igen lakásvásrláshoz is minimum 3 millio alaptöke kell.
"Te meg fogy..os aki nem tid olvasni, én nem akarok vügzettség nélkuli munkát végezni"
Ilyen idióta írásmódot én is nehezen tidok olvasni....
Amúgy kérdező szánalmas az a hiszti, amit ide levágsz, senkit nem érdekel a nyavajgásod. Ha annyira szeretnél dolgozni, már rég lenne munkád, és nem otthon vernéd a brét. Kit érdekel szerinted, hogy milyen lakásban élsz? Te mennyi pénzt adtál haza felújításra? Ja, hogy semmit. Csak a nyavajgás megy neked, de az nagyon. Ebben meg másik kommentelőnek igaza van, hogy egyszer azt írod a call centeres munka nem karrier, utána meg mennél sz...rt lapátolni. Dehogy mennél te sz...rt lapátolni. Neked ez a legjobb, hogy otthon ülsz és keresed a kifogásokat. Aki akar, az elmegy dolgozni akármilyen munkakörbe. 5 év alatt semmit nem találtál, mi meg ezt vegyük is be, mi? Komolyan ennyire hülyének nézed a gyk olvasóit? Lusta tróger vagy, akinek büdös a munka. Borász akarsz lenni? Aztán hadd kérdezzem meg, hányszor szüreteltél már szőlőt... Ja, hogy egyszer se.... Hagyjuk már ezt, kérdező. Rohadtul nem akarsz te dolgozni. Aztán így nővéredet könnyű szidni, aki dolgozik. Az hogy mennyit ad vagy nem ad haza, az csak rá és szüleidre tartozik, neked semmi közöd hozzá rohadtul.
Aztán még primitív is vagy, mert itt kötekedsz mindenkivel. Jajj, csak dolgozni ne kelljen... Iszonyat nagy a sötétség nálad fejben.
Nos - álmaidat-vágyaidat figyelembe véve - javaslatom a következő (hsz-aidbl indulok ki!):
1. menj el szart lapátolni bármennyiért
2. a kapott pénzt gyűjtsd össze 1 évig
3. keress mmunkalehetőséget egy borvidéken
4. költözz oda, miután megkaptad a munkát, a gyűjtött pénzből tudsz legalább egy szobát bérelni a környéken
5. dolgozz ALÁZATTAL a szakmádban az adott helyen
6. ha jól dolgozol, nőhet a fizetésed, tégy belőle félre
7. ha összegyűlt annyi, vegyél egy kis szőlőt magadnak, amit megművelsz
8. nyisd meg saját borászatodat.
Az a baj, hogy ha az elején ezt így elindítod, akkor lehet, hogy lassan meg is valósíthatnád. % évet vesztettél a lustaságod és arroganciád miatt. De még nem késő, ha igyekszel, megpróbálsz 180 fokos fordulatot venni, akkor 40 éves korodra akár még sikerülhet is elérni, amit szeretnél. De csak akkor, ha TESZEL ÉRTE. Magától nem fog összejönni.
Istenem, hogy te mekkora egy gyökér vagy, kérdező...
A fene nagy végzettséged ellenére se tudsz helyesen írni, gondolom, az önéletrajzod se lehet különb, na de ne ezen akadjak már fenn (egyébként meg alap lenne, de mindegy).
Sorolom:
- Ismerősöm 23 éves kora óta külföldön dolgozik. Érted... 23 éves kora óta! Annyi segítséget kapott, hogy az anyjától kért kölcsön 100 ezret az első hónapra, hogy legyen miből élnie és ennyi. Otthonról intézett mindent, protekció nélkül. Te 3 évvel idősebb vagy és még Magyarországon se tudsz állást találni, mert szerinted mindhez protekció kell. Életképtelen ürülék vagy.
- Az én 24-25 éves ismerőseim dolgoznak. M.I.N.D.E.G.Y.I.K. Nyomatékosan. Van, akinek nehezebb volt munkát találnia, de ő is megoldotta fél év alatt. Protekció nélkül!
Ne szaporodj. A világ nem érett még meg a hozzád hasonlókra. Ha az én gyerekem lennél, elsírnám magam szégyenemben. Menj akkor közmunkára, de oda is kell protekció, szóval óvatosan!
Szerintem a 118-as válaszadó a kérdező.
Csak az írását és a fogalmazását figyeljétek meg...
Ugyanazok a hibák. Scak. Oylan.
Oké, ez már beteges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!