Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezzek a bátyámnak csaj hogyha mindig itthon ül?
Én 16 éves vagyok és ő 18.
Nagyon aranyos fiú és nagyon szeretem. (A barátnőim is)
Szeretnék neki egy barátnőt szerezni mivel elmondása szerint nagyon szeretne,de nem mer keresni....ráadásul sosem megy sehova... az iskolán es a sportoláson kívül,amit egyedul csinál.
Mit tehetnék? :( Már azt is megcsináltuk hogy egyszerre 2 barátnőm is vele aludt,de semmit nem mert csinálni.
Ha így halad akkor garantáltan nem lesz barátnője... és én ezt nem akarom.
Még barátai sincsenek...
Olyan rossz nézni hogy hazajön a sulibol és csak rajzol vagy fekszik az ágyán.
Szerintem inkább középutat kellene találni. Ne próbáld meg rátukmálni egyik barátnődet sem, de gondoskodj róla, hogy megismerje őket.
Pl. ha áthívod őket, csináltok valamit együtt, vonjátok be a bátyádat is. Pl. kártyáztok, kérdezd meg tőle, nincs-e kedve csatlakozni, vagy ha filmeztek, úgyszintén. Ezt rendszeresen, akkor lesz alkalma összebarátkozni velük és ha valamelyikük tetszik neki, azt neki kell megoldania, esetleg abban segíthetsz neki, hogy kipuhatolod, h aki bejön neki, annak tetszik-e.
Ha ez nem jön össze, akkor legalább szocializálódik kicsit is van esélye barátokat találni. ;)
Én fiú vagyok, de szívesen barátkozom a sráccal :D (nem-nem vagyok meleg) csak barátai sincsenek :3
17F
Beszélgess vele, mert lehet valami enyhe depressziója. Fontos, hogy sokat kérdezd (rávezető kérdésekkel), és először csak felüleletesebb témáktól indulva, a mély felé haladva. Röviden: hagyd, hogy ő engedjen be a gondolatai közé.
Egyébként az ő élete, az ő döntése. Akkor lesz barátnője, amikor ő akarja.
"megcsináltuk hogy egyszerre 2 barátnőm is vele aludt,de semmit nem mert csinálni."
Most komolyan....mi a rákot kellet volna csinálnia? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!