Van értelme Magyarországon "élni" ha itthon nincs meló, nem lehet megélni, és még normális lányt sem találni, aki nem felszínes (lové, külső), még boldogan sem lehet élni?
Csak akkor, ha nagyon jól beszélsz az adott ország nyelvén, ez nemcsak az ügyintézés és a munka miatt fontos, de az a beszélgetés ami megreked az Én Tarzan, te Jane szinten, az nem fog bejönni a csajoknak.
Felszínes, pénzre utazó csajokat pedig külföldön is találsz, és normálisakat is otthon, csak nem a cicikidobós plázacicákat kell nézegetni, hanem a szürke kis verebeket.
Nos én külföldön élek lassan 2 éve es elmondhatom neked hogy ismerkedés szempontjából a lehető legrosszabb... pénz és meló szempontjából pedig kiváló. azoknak akiknek van munkájuk itthon, betolták őket oda, vagy szarér hugyért dolgoznak, de az biztos hogy a mi generációnknak nem sok babért terem itthon.
egyetlen egy dolgot érdemes itthon tanulni amiből tisztességesen meg lehet élni és rögtön felvesznek az a mérnök. de én ha ujrakezdhetném és tudnám amit régen nem tudhattam akkor csak egy szakmát csináltam volna és irany külföld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!