Miért nem érzi azt ma már senki, amit én éreztem anno?
Amikor én otthon laktam, úgy neveltek, hogy az van, amit a felnőttek mondanak. 30 éves koromban mentem férjhez, akkor költöztem el, de mondjuk utána is bennem volt az, hogy amit a családom mond, az szent. Nem szoktam megkérdőjelezni semmit, se ellenkezni, és mindent azonnal elhiszek nekik. Mondjuk egyébként sem vagyok gyanakvó vagy szkeptikus típus.
Ha a családomban valami miatt cirkusz volt, nálunk soha nem volt az, hogy sz@rok rá, meg költözz el, hanem megijedtem és megpróbáltam helyrehozni, hogy ne legyen ez, miért gondolják így. És addig bizony baj volt, amíg a felnőttek haragudtak vagy megsértődtek. Igen, akkor baj volt otthon. Ha jókedvük volt, akkor rendben volt minden. Ezt akartam mindig. Én nem sz@rtam le a haragjukat, próbáltam őket megbékíteni 30 évesen is, mert rosszul éreztem magam, ha baj van otthon.
A mai tizen-huszonévesek vajon miért nem érzik azt, amit én?
Könnyebb nekik szembekerülni az idősebbekkel?
Mert nem életképtelen anyucikisfiák. :)
Ennyi, nem könnyebb, de nem fogok senkit sem tisztelni a kora miatt, ha egybként gerinctelen hernyó és pont.
Én is elköltöztem 1000km-re, mert nem voltam hajlandó egy zsarnok nővel együtt élni és még jobban tönkremenni a megfeleltetési mániája miatt.
És tudod mit?! IMÁDOM, hogy akkor kelek-fekszek, amikor akarok, azt annyit eszek amit és amennyit akarok, és nem pfáznak bele, mit miért csinálok.
Élem az életemet egy csodálatos férfival, önállóan, nem más szoknyája mellett.
Ja, és mit tiszteljek apámon, aki 10 éve szarik a fejemre, és felőle meg is halhattam volna, mert az volt a szent, amit a friss punci mondott, az, hogy én mit akartam, vagy csak hallgasson meg, luxus volt.
Hát tudod ki maradna ilyen emberek között. Egy gyereket nem elég csak megcsinálni, hanem foglalkozni is kell vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!