Senki nem emlékszik arra, milyen hatással voltak anno az élelmiszer árakra, a multi cégek megnyitása?
"Nem vettem észre minőségromlást. Ideje lenne leszámolni azzal a hülyeséggel, hogy a magyar mezőgazdaság termékei világhírűek."
szerintem ez nem egészen baromság... használd a googlet és keres rá 1-2 termékre
tudom nem vagy jobbikos legyen
szerinted van igazság Bayer levelében.. legyen
de hogy már a Magyar termékeket is pocskondiázod...
ráadásul multi párti vagy
hát én nem lennék rá büszke hogy ilyen a mentalitásom
Nem vettem észre minőségromlást. Ideje lenne leszámolni azzal a hülyeséggel, hogy a magyar mezőgazdaság termékei világhírűek.
Miért beszélsz olyan dolgokról amihez nem értesz.
A feldolgozóipar a lényegesebb.
De pld még jó külföldi paradicsomot sehol nem ettem, sőt a kaliforniai paprika is finomabb ja itt terem.
Van jó német sajt ok 5000/kg ha meg sz 1000 veszed a gyomrod kifordul a szójától
Igen is a magyar termékek nagyon jók
És vagy nem engedünk be gagyibbat, vagy engedjük hogy a magyaros is gyárthassanak szart hogy versenyképesek lehessenek. Viszont azt akasszuk fel aki egy külföldinek ad támogatást, miközben van magyar megfelelője és gazdaságos, versenyképes lenne ha őt támogatnánk!
Jellemző ez a mentalitás a jobbikosokra.
Pocskondiáztam? NEM! Annyit mondtam, hogy a "magyar xxx világhírű" szöveg hülyeség, lásd pl a borainkat, tele vagyunk "magyarországon világhírű" igénytelen asztali borokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!