Mért ilyenek a szüleim? Mit lehet tenni ilyenkor? 33l
Kérdező. Nekem mesélhetsz. 31 éves vagyok, 15 éve vagyok együtt a férjemmel. 2 gyerkőc van, 6 éves és 9 hónapos. 8 éve költöztünk össze, külön mindkét szülőtől, mert IGÉNYÜNK volt az önálló életre. Én nem áltatlak magas fizukkal, nekem diplomám van, 150 a nettóm, a férjemnek szakmája, kb 170-180 nettója van. Saját házunk van azóta. Azt hiszem, veled valami hatalmas probléma van, ha eddig nem volt igényed a magánéletre, ne a szülőktől várd a segítséget, neked már nem ők kéne hogy legyenek az elsődleges támasz, hanem a párod, aki szintén nem lejet 100as, ha ennyi ideje tűri az alkoholista anyósjelöltet meg a tesze-tosza "mindenki más szemét" lányát. Szedd össze magad, keress szakembert, mert nem normális az életed. Nem más a hülye, ha ennyien mondják (nem a piszkálódó válaszokra gondolok). Azért jöttek normális válaszok is.
33 évesen már rég nem a szüleid hibásak a te elcseszett életedért, hanem csakis te. Ahogy változást is csak magadtól (és a párodtól) várhatsz.
Én mindig azt tartom szem előtt, hogy "mindenki a maga sorsa kovácsa".
Tanulj, akár munka mellett is (tudom, nem könnyű). Keress másik állást, ha ez nem fizet jól, és költőzzetek el.
Amúgy a rezsi felét, kaját fizetitek? Házimunka? Felújítás? Lehet ebbe mindbe adtok, nem tudom, csak kérdezem.
83as vagyok. Idézlek: " félig meddig igazad van, de... "
Erről beszéltem. 33 évesen nincs de. MINDIG a kifogásokkal jössz. Oké, nem volt szép dolog, hogy anyád 34 évvel ez előtt terhesen ivott, de pont ezért kéne leszakadnod. Azóta már tehettél volna az egészségedért ( persze nem ugyan az, mint egészségesen születni, de már rég magad ès párod miatt kell egészségesnek lenned, ezen meg túllendülnöd). Nekem apám volt alkesz, 16 éves koromig volt a család tagja. Nekem is van defektem ebből kifolyólag, nem szeretem, ha a férjem berúg, vagy ha sűrűbben iszik 1-1 sört. Szegèny majdnem antialkoholista sorsa "van ítélve", fe elfogadta, azt a néhány kerti partyt/szilvesztert / egyéb alkalmat meg kibírom (de akkor se legyen full részeg, finoman jelzem, hogy lassan elég lesz).
Elfogadta, hogy így éljen. Innen már kompromisszum.
Szerintem fogadd el a párod ajánlatát, költözzetek el, ő csak jót akar nektek. Lassan ideje felnőnöd, a saját életedet élni, aminek nem abból kellene állnia, hogy másokat hibáztatsz. Máté Péter: Most élsz. Nekem ez sokat segített. A mai napig el tudnám sírni magam rajta. Hallgasd meg párszor, lépj túl a sérelmeken, a te szüleid/rokonaid ilyenek, ezt dobta a gép, neked ezt a puttonyt kell cipelned, ebből hozd ki a legjobbat (és ideje elkezdened). Te is csak egyszer élsz, és a párod is (és előbb-utóbb ő is rájön).
Komolyan ülj neki, hallgasd meg párszor, és figyeld a szöveget. Éldd át. Sok sikert :)
Nos mi a helyzet kérdező? Apropó, úgy látom az egyik legfőbb kérdésedre elfelejtettem válaszolni, mivel is keresek én ennyit. Gazdasági vezető helyettes vagyok. Ezzel. Remélem kimerítettem minden kérdésed. Lehet pontozni továbbra is. Irigykedjetek csak :))
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!