Mért ilyenek a szüleim? Mit lehet tenni ilyenkor? 33l
63/72-es. Ha a 300.000 Ft-os fizu nekem szólt, jelzem, ha kíváncsi vagy rá szívesen megmutatom a bérpapírom. 😉 Neked is Kérdező! Az esti iskola meg nem adott diplomát, diploma nélkül keresek ennyit. Plusz engem nem dobtak ki otthonról 18 évesen, én költöztem el magamtól 20 évesen hogy SAJÁT LÁBRA álljak és megtanuljak érvényesülni az életben! Kérdező, itt mindenki hülye rajtad kívül, az unokatesód az egész családod... De te olyan tökéletes vagy olyan tökéletes pár kapcsolattal rendelkezel, hogy 33 évesen otthon élsz miközben 13 éve pàrod van... Hahaha. Komoly kis kapcsolat lehet, vagy csak kitaláltál valamit. Mindenesetre én nem tudlak sajnálni, ne haragudj. Leírtam az előző kommentemben mit tegyél érte de te csak kifogásokat keresel, akkor edd meg amit főztél! A szüleidről folytatott monológod pedig egyenesen gusztustalan! Lehet akár milyen alkoholista szülő aki a világra hozott akkor se lenne képem ilyeneket írni rá amit Te!! Szánalmas vagy!
26N
# 72/72 Időpont ma 07:19
Nem a bérpapírod érdekel,de azt jó lenne tudni hogy mégis melyik ez a cég és milyen jellegű munka ez? Mert nincs érettségizett ismerősöm aki ennyit keresne,szívesen mennék én is ilyen céghez dolgozni! Érettségim nekem is van.
Nem mondtam hogy mindenki hülye,de ha Ti pökhendi,lekezelő stílusban válaszolgattok akkor én sem leszek különb veletek!Ráadásul páran még sértegettek is,el kéne gondolkodni,mielőtt vaktában dobálózunk itt a sértésekkel,meg a feltételezésekkel! Az unokatesóm sem hülyéztem le,csak azt mondom hogy milyen szerencsés hogy rendes az anyja és jó munkahelye van.
Azt sem mondtam hogy tökéletes a párkapcsolatom,csak azt hogy VAN 13 éve! Igen komoly kapcsolat,de vannak benne mélypontok..bár mit is tudhatnál te erről 26 évesen!Én nem hazudok,nem kell engem összekeverni azokkal akik itt összevissza hazudoznak a milliós fizetésekről!
"bár mit is tudhatnál te erről 26 évesen!"
Döntsd már el kamugép, hogy hány évesnek adod ki magad. Ha te állítólag 33 éves "lány" vagy, akkor nem beszélnél így egy 26 évessel. Megint kiestél a szerepedből... az elején túl tinis voltál, mióta ezért szóltak azóta próbálod a bölcs öreget játszani... nevetséges kamu az egész kérdésed és az összes válaszod.
49/73 as nak
engem nem dobtak ki en onalloan akartam elni es elmentem dolgozni egy fonodaba kesobb meg mashova. munkasszallason kezdtem aztan alberletben es kesobb ferjhez mentem es ugy vettunk hazat. csak ma senki nem akar fizikai munkat vagy szalag mellettit vegezni es hitel nelkul akarnak lakashoz jutni. hat az meg nem fog menni.
De a gyakorit lesed mert már sokadszorra írsz hozzá... :)
Tévedsz mert 10 éve együtt élünk a szüleimnél,de külön szobában,és saját élettel,külön vagyunk kaja,pénz,vásárlás..szóval minden téren a szülőktől!
Hogy még mért nem költöztünk egybe az más történet,erről majd elbeszélgetünk mikor a pároddal majd Ti is eljuttok a 13. évfordulótokhoz. Manapság már kevés párkapcsolat tart eddig ahogy elnézem a mai világot. Szóval irodai munka érettségivel 300 ezer...hát nem tudom,nekem így se tűnik ez túl igaznak... Barátnőm könyvelő,főiskolát végzett és még ő se keres közel se ennyit!
77/78 Időpont ma 19:39 Hahaha..köszönjük Emese! xd
Képzeld a párom már évek óta nyaggat hogy menjünk albérletbe,legyen gyerek...stb Én voltam aki eddig ettől némileg elzárkózott,de ennek oka volt!De ez más téma és bocs de ezt nem kötöm az orrodra! Szóval oltári nagy tévedésben vagy a "nem kellek én senkinek se" típusú "vicces" írásoddal! Ráadásul a szüleim sem egészségesek,anyukám egy agyvérzésen van túl a pia miatt,amiből teljesen felépült de-(még üditőt se képes hozni magának,csak piát!Én meg apu veszünk neki mindent,ennyit arról hogy ki az önálló!)-apukám cukros.Azt is párommal intéztük el hogy legyen több tv csatorna,amit mi fizetünk. Nekik se lesz könnyű ha mi elmegyünk!
De hát.. én csak megvédtelek...
Ó, de gonosz vagy 😢
44/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!