Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mért ilyenek a szüleim? Mit...

Mért ilyenek a szüleim? Mit lehet tenni ilyenkor? 33l

Figyelt kérdés
Anyukám alkoholista sajnos,de mégis jobban kijövök vele mint apuval. Apuval folyamatosan veszekszünk,33 éves vagyok de még mindig "nevelni" akar... Mostanában rossz az anyagi helyzetem,nem jó munkahelyeket választottam,ezért pénzzel most rosszul állok,de ők sosem adnak pénzt csak max kölcsön nagy könyörgések árán.. Nemrég a saját kutyám is megtámadott,elajándékoztuk. 1 éve megharapta a postást is.A postás feljelentette aput. Pénzbírság van kilátásban,csak nem értem mért 1 év után..? Apu azt mondja átíratja a nevemre a pénzbírságot,vagy ha fizeti akkor a tartozásomhoz írja,mert az én kutyám volt. Mért ilyenek a szüleim?? Mások olyan szerencsések,pl az unokatesómat folyamatosan támogatja az anyja,pedig az unokatesóm többet keres mint az anyja.. Apunak 200 e felett van a nyugdíja mégis fogtechnikus.. Össze van omolva az életem és borzasztó hogy a saját szüleim sincsenek mellettem.. :( 33l
2016. máj. 12. 22:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/86 anonim ***** válasza:
84%

63/72-es. Ha a 300.000 Ft-os fizu nekem szólt, jelzem, ha kíváncsi vagy rá szívesen megmutatom a bérpapírom. 😉 Neked is Kérdező! Az esti iskola meg nem adott diplomát, diploma nélkül keresek ennyit. Plusz engem nem dobtak ki otthonról 18 évesen, én költöztem el magamtól 20 évesen hogy SAJÁT LÁBRA álljak és megtanuljak érvényesülni az életben! Kérdező, itt mindenki hülye rajtad kívül, az unokatesód az egész családod... De te olyan tökéletes vagy olyan tökéletes pár kapcsolattal rendelkezel, hogy 33 évesen otthon élsz miközben 13 éve pàrod van... Hahaha. Komoly kis kapcsolat lehet, vagy csak kitaláltál valamit. Mindenesetre én nem tudlak sajnálni, ne haragudj. Leírtam az előző kommentemben mit tegyél érte de te csak kifogásokat keresel, akkor edd meg amit főztél! A szüleidről folytatott monológod pedig egyenesen gusztustalan! Lehet akár milyen alkoholista szülő aki a világra hozott akkor se lenne képem ilyeneket írni rá amit Te!! Szánalmas vagy!

26N

2016. máj. 14. 07:19
 72/86 A kérdező kommentje:

# 72/72 Időpont ma 07:19

Nem a bérpapírod érdekel,de azt jó lenne tudni hogy mégis melyik ez a cég és milyen jellegű munka ez? Mert nincs érettségizett ismerősöm aki ennyit keresne,szívesen mennék én is ilyen céghez dolgozni! Érettségim nekem is van.

Nem mondtam hogy mindenki hülye,de ha Ti pökhendi,lekezelő stílusban válaszolgattok akkor én sem leszek különb veletek!Ráadásul páran még sértegettek is,el kéne gondolkodni,mielőtt vaktában dobálózunk itt a sértésekkel,meg a feltételezésekkel! Az unokatesóm sem hülyéztem le,csak azt mondom hogy milyen szerencsés hogy rendes az anyja és jó munkahelye van.

Azt sem mondtam hogy tökéletes a párkapcsolatom,csak azt hogy VAN 13 éve! Igen komoly kapcsolat,de vannak benne mélypontok..bár mit is tudhatnál te erről 26 évesen!Én nem hazudok,nem kell engem összekeverni azokkal akik itt összevissza hazudoznak a milliós fizetésekről!

2016. máj. 14. 18:11
 73/86 anonim ***** válasza:
66%

"bár mit is tudhatnál te erről 26 évesen!"

Döntsd már el kamugép, hogy hány évesnek adod ki magad. Ha te állítólag 33 éves "lány" vagy, akkor nem beszélnél így egy 26 évessel. Megint kiestél a szerepedből... az elején túl tinis voltál, mióta ezért szóltak azóta próbálod a bölcs öreget játszani... nevetséges kamu az egész kérdésed és az összes válaszod.

2016. máj. 15. 11:05
 74/86 anonim ***** válasza:
12%

49/73 as nak

engem nem dobtak ki en onalloan akartam elni es elmentem dolgozni egy fonodaba kesobb meg mashova. munkasszallason kezdtem aztan alberletben es kesobb ferjhez mentem es ugy vettunk hazat. csak ma senki nem akar fizikai munkat vagy szalag mellettit vegezni es hitel nelkul akarnak lakashoz jutni. hat az meg nem fog menni.

2016. máj. 15. 13:33
 75/86 A kérdező kommentje:
73/74 Időpont ma 11:05 Te vagy nevetséges hogy előbb hiszed el a több százezres és a több millós fizetéseket itt Magyarországon,hagyjuk már!Érdekes egyikük se írt vissza hogy mit dolgozik!!Na itt látszik ki a kamus! Igen képzeld 33 éves vagyok,és igen képzeld van némi rálátásom a dolgokra! Számolj!! 1983.februárjában születtem. Az érettségi után kozmetikusnak tanultam,1.5 évig próbálkoztam vállalkozóként megélni ebből a szakmából,de sajnos nem épült ki vendégköröm. Utána,azaz 2007-ben elvégeztem egy kereskedő-vállalkozó okj-s tanfolyamot,azóta DOLGOZOM a kereskedelemben! Sok munkahelyem volt,dolgotam már sportruházati boltban,delikát üzletben,aztán több mint 4 évig ajándékboltban,utána NAPI 10 ÓRÁT egy édesség diszkontban 3.5 évig!Most egy multihoz vettek fel,1 hét múlva kezdek! (A munkanélküli időszakok általában csak 1-2 hetesek voltak!)Szóval nem büdös a munka,és mindig volt/van és lesz munkahelyem! Nem vagyok ingyenélő!Külön kasszán vagyok a szüleimtől! De azért jól esne némi támogatás mikor lelkileg és anyagilag is mélyponton vagyok! Így már érthető? Ja és a 26 évesnek azért írtam amit írtam mert szerintem 26 évesen még semennyire sincs rálátása egy 13 éves kapcsolatra,mert ahhoz igencsak 13 évesen kellett volna összejönnie valakivel ahhoz hogy megtapasztalja milyen is egy 13 évig tartó kapcsolat!Igen egy hibám volt,nem gyüjtöttem,de ellenben voltam Horvátországban,Tunéziában és 2-szer Görögországban!
2016. máj. 15. 16:06
 76/86 anonim ***** válasza:
45%
Na, meselj kerlek mit tudsz te 33 evesen tobbet a kapcsolatokról mint en 26 evesen? Nekem se volt sok kapcsolatom es mindegyik hosszu távú volt. A kulonbseg annyi koztunk hogy en egyutt is éltem veluk a kezdetek ota, nem árulok zsákbamacskát! 😉 S a mostani élettársammal is egyutt élünk az Elejétől kezdve. Te miert nem? Neked nincs sajat lakásod de voltal Horvátországban, Tunéziában. Nekem meg sajat lakasom van igaz nem voltam se Tunéziában se Horvátországban. Viszont ne haragudj meg, hogy nem itt elek es nem a gyakorit lesem igaz en ezeken a helyeken nem voltam viszont most is wellness hetvegen vagyunk. A munkámrol meg annyit hogy irodai munka, nem állami ceg tehat ergo jobban fizet foleg ha sokrétű feladatot kell ellátni s ehhez meg nagy felelosseg is társul. 😉
2016. máj. 15. 19:13
 77/86 anonim ***** válasza:
59%
Hagyjátok már szegényecskémet. Hát nem elég, hogy bántják ők a csúnya-gonosz szülei, megharapja a saját kutyája, nincs munkája, a fickója nem vállalja őt fel és nem akar vele közös életet13 év után sem, mentális és fizikai baja is van, pénzbírságot kapott, ráadásul a szülei egészségesek, így hiába várja a harmincmillás örökségét... mindennek a tetejébe még ti is piszkáljátok szegény kislányt? Ejnye...
2016. máj. 15. 19:39
 78/86 A kérdező kommentje:

De a gyakorit lesed mert már sokadszorra írsz hozzá... :)

Tévedsz mert 10 éve együtt élünk a szüleimnél,de külön szobában,és saját élettel,külön vagyunk kaja,pénz,vásárlás..szóval minden téren a szülőktől!

Hogy még mért nem költöztünk egybe az más történet,erről majd elbeszélgetünk mikor a pároddal majd Ti is eljuttok a 13. évfordulótokhoz. Manapság már kevés párkapcsolat tart eddig ahogy elnézem a mai világot. Szóval irodai munka érettségivel 300 ezer...hát nem tudom,nekem így se tűnik ez túl igaznak... Barátnőm könyvelő,főiskolát végzett és még ő se keres közel se ennyit!

2016. máj. 15. 19:41
 79/86 A kérdező kommentje:

77/78 Időpont ma 19:39 Hahaha..köszönjük Emese! xd

Képzeld a párom már évek óta nyaggat hogy menjünk albérletbe,legyen gyerek...stb Én voltam aki eddig ettől némileg elzárkózott,de ennek oka volt!De ez más téma és bocs de ezt nem kötöm az orrodra! Szóval oltári nagy tévedésben vagy a "nem kellek én senkinek se" típusú "vicces" írásoddal! Ráadásul a szüleim sem egészségesek,anyukám egy agyvérzésen van túl a pia miatt,amiből teljesen felépült de-(még üditőt se képes hozni magának,csak piát!Én meg apu veszünk neki mindent,ennyit arról hogy ki az önálló!)-apukám cukros.Azt is párommal intéztük el hogy legyen több tv csatorna,amit mi fizetünk. Nekik se lesz könnyű ha mi elmegyünk!

2016. máj. 15. 19:58
 80/86 anonim ***** válasza:

De hát.. én csak megvédtelek...

Ó, de gonosz vagy 😢

44/L

2016. máj. 15. 20:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!