Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mért ilyenek a szüleim? Mit...

Mért ilyenek a szüleim? Mit lehet tenni ilyenkor? 33l

Figyelt kérdés
Anyukám alkoholista sajnos,de mégis jobban kijövök vele mint apuval. Apuval folyamatosan veszekszünk,33 éves vagyok de még mindig "nevelni" akar... Mostanában rossz az anyagi helyzetem,nem jó munkahelyeket választottam,ezért pénzzel most rosszul állok,de ők sosem adnak pénzt csak max kölcsön nagy könyörgések árán.. Nemrég a saját kutyám is megtámadott,elajándékoztuk. 1 éve megharapta a postást is.A postás feljelentette aput. Pénzbírság van kilátásban,csak nem értem mért 1 év után..? Apu azt mondja átíratja a nevemre a pénzbírságot,vagy ha fizeti akkor a tartozásomhoz írja,mert az én kutyám volt. Mért ilyenek a szüleim?? Mások olyan szerencsések,pl az unokatesómat folyamatosan támogatja az anyja,pedig az unokatesóm többet keres mint az anyja.. Apunak 200 e felett van a nyugdíja mégis fogtechnikus.. Össze van omolva az életem és borzasztó hogy a saját szüleim sincsenek mellettem.. :( 33l
2016. máj. 12. 22:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/86 anonim ***** válasza:
44%
Kitartott?? 200ezerből? Annyi elég egy személyre 4-5 napra. A kérdező se normális, de te se. Ilyen gondolkodással, kezdj valamit magassal.
2016. máj. 13. 22:59
 62/86 anonim ***** válasza:
95%

Érdekes hogy összegyűltek a szerencsétlen sorsú válaszolók akiket a szüleik (már ha szülő az?!) kidobott otthonról és különböző albérletekből indultak az életnek miközben estin tanultak. Hoopp, pár év alatt eljutottak a 300 ezres fizetésig miközben a diplomájukat estin halászták össze valamien noname egyetemen.

Az egyik kiégett lotyomotyo 33 évesen középkorúnak tartja a kérdezőt a másik büszke arra hogy kiskorúként felcsinálták és szült egy gyereket.

Érdekes a mai magyar proli társadalom, mert azoknál szokás 18 évesen útcára hajítani a gyereket.

A nyugati államokban teljesen máshogy mennek a dolgok. Évekig éltem fejlett, gazdago országban és ott a legtöbb szülő támogatta a gyerekét amiben csak tudta. Ezért is van ennyi mozaikcsaládban felnövő gyerek mert húszonévesen önellátóként azonnal szülnek majd harmincévesen rájönnek hogy nem éltek még és keresnek újabb partnert. Közben a gyereket rángatják ide-oda aztán 16-17 évesen lassan a saját útjára engedik hogy "keressen pénzt" magának. Könyörgöm egy 17-18 éves gyerek még! Kezdödik minden előlről.

2016. máj. 13. 22:59
 63/86 A kérdező kommentje:

"Te buta és primitív nőstény. Keresek havi 3-4 milliót. Szedd össze magad és állj ki magadért." (12-es)

Te hímsoviniszta tökkelütött fajankó! Ez a megszólítás csak azért mert te is olyan "kedves" voltál..

Elárulod hogy keresel havi 3-4 milliót? Drogdíler vagy ..? vagy politikus..? Oszd meg a "buta alattvalókkal" a nagy titkot. A mai világban biztos sokan kiváncsiak lennének rá!

2016. máj. 13. 23:11
 64/86 anonim ***** válasza:
68%

Rád viszont senki nem kíváncsi, kérdező, mert buta vagy, mint a föld. Életképtelen és szerencsétlen, aki nem akar változtatni az életén, és végre lábra állni.

19L

2016. máj. 13. 23:13
 65/86 anonim ***** válasza:
92%

69#

Szerintem 60 feletti gazdag nőkkel hál pénzért. Ezzel keres 3-4 milliót.

Facér és szingli. Szingli az olyan buta divatszó mostanában. Van egy olyan burkolt jelentése, hogy "dugok mindenkivel amíg ez az állapot tart".

Van aki facér és van aki él-hal a facér.

2016. máj. 13. 23:15
 66/86 A kérdező kommentje:
68/69 Időpont ma 22:59 Teljesen egyetértek! Nem tudom mért baj ha valaki később szül. Irónikus hogy engem mondanak gyerekes gondolkodásúnak,holott sokkal inkább éretlen gondolkodás 17-18 évesen gyereket szülni! Gyerek nevel gyereket! Ezért van annyi buta hozzászóló itt is! Tisztelet a kivételnek.Meg engem r.b.nc-oznak mikor én még 17 évesen szűz voltam,ezeknek meg már lógott a csecsén a gyerek! :D
2016. máj. 13. 23:21
 67/86 anonim ***** válasza:
19%
Viszont az IQ szintén egy csigáé. 😞 Hiába voltál te még 17 évesen szűz. 😀 Egy 17 éves kismama is lehet sokkal érettebb, mint te 33 évesen... És a kérdésed után ezt könnyen el is tudom képzelni.
2016. máj. 13. 23:24
 68/86 anonim ***** válasza:
31%
Azért baj a szemükben mert ezek a prolik! Más nő 33 évesen megy férjhez és szül gyereket más országokban míg itt a gyerekanyák száma csak ugrik akik büszkék arra hogy iskola nélkül gyerek fejjel csináltak egy gyereket akinek az apjával majd 2-3 év múlva elválnak majd jön a következő "nagy szerelem" újabb gyerekek és a régiek majd mehetnek dolgozni 16-17 évesen meg pasizni ha lányok mert már nekik nem jut hely és pénz a kicsik és az új partner mellett. Gratulálok nektek és a szüleiteknek! Ez ám a nevelés! Ha az ember a gyerekét nem támogatja akkor kit fog?? Bárkinek lehet rosszabb időszakai vagy lehet kevésbé talpraesett. De ez még nem jelenti azt hogy életképtelen vagy hülye. De ezt azoknak nehéz elmagyarázni akik már 22 évesen egy normális diploma nélkül több százezret kerestek.
2016. máj. 13. 23:28
 69/86 anonim ***** válasza:
87%
Mi köze a szülésnek és a gyerekvállalásnak ahhoz, hogy ki miit ért el? 23 évesen van lakásom, kocsik. Gyerekem sose lesz, se férjem. Rendes szüleim, akikkel imádjuk egymást. A kérdező nagyon buta.
2016. máj. 13. 23:36
 70/86 A kérdező kommentje:
69/69 Időpont ma 23:28 Igen,nagyon buták sajnos,és 1-2 normális választól eltekintve csak sértegetni,leszólni tudnak másokat. Meg azért megnézném azokat a fizetéseket amiket írtak,mert itt névtelenül lehet ám nagy sztorikat kitalálni,hogy menőnek tűnjön..
2016. máj. 13. 23:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!