Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mért ilyenek a szüleim? Mit...

Mért ilyenek a szüleim? Mit lehet tenni ilyenkor? 33l

Figyelt kérdés
Anyukám alkoholista sajnos,de mégis jobban kijövök vele mint apuval. Apuval folyamatosan veszekszünk,33 éves vagyok de még mindig "nevelni" akar... Mostanában rossz az anyagi helyzetem,nem jó munkahelyeket választottam,ezért pénzzel most rosszul állok,de ők sosem adnak pénzt csak max kölcsön nagy könyörgések árán.. Nemrég a saját kutyám is megtámadott,elajándékoztuk. 1 éve megharapta a postást is.A postás feljelentette aput. Pénzbírság van kilátásban,csak nem értem mért 1 év után..? Apu azt mondja átíratja a nevemre a pénzbírságot,vagy ha fizeti akkor a tartozásomhoz írja,mert az én kutyám volt. Mért ilyenek a szüleim?? Mások olyan szerencsések,pl az unokatesómat folyamatosan támogatja az anyja,pedig az unokatesóm többet keres mint az anyja.. Apunak 200 e felett van a nyugdíja mégis fogtechnikus.. Össze van omolva az életem és borzasztó hogy a saját szüleim sincsenek mellettem.. :( 33l
2016. máj. 12. 22:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/86 A kérdező kommentje:
9-es: Igen,durva volt, főleg lelkileg mert nagyon szerettem! Sétáltatás után már itthon voltunk,húzott..kicsit megrántottam,rászóltam hogy ne húzzon erre ő rám támadott,nagyon sok helyen megharapott. 3.5 éves németjuhász,nevelve volt!! A hozzáértők azt mondják dominancia-harc. Sajnos nem ivartalanítottuk,talán az segített volna,meg nem fogtam túl keményen...de lehet visszakerül mert még nincs lepapírozva az átadás..
2016. máj. 13. 00:28
 12/86 anonim ***** válasza:
6%
Te buta és primitív nőstény. Keresek havi 3-4 milliót. Szedd össze magad és állj ki magadért.
2016. máj. 13. 00:28
 13/86 A kérdező kommentje:
12-es: 1. Mindenki magából indul ki,ergo talán Te vagy a primitív! 2. havi 3-4 milliót?? hülyének nézel? mit dolgozol? Beálltál az alvilágba vagy mi?? :D :D
2016. máj. 13. 00:32
 14/86 anonim ***** válasza:
85%

"nagyon sok helyen megharapott"

Akkor nem megharapott, hanem rád támadt.

És hogy megfelelően nevelve volt, az kizárt.

Egy ilyen kutyát nem lehet csak úgy elajándékozni, hanem csak kizárólag VALÓBAN HOZZÁ ÉRTŐNEK.

A szerencséjének meg mindenki a maga kovács. Az önsajnálat még soha nem vezetett sehova.

2016. máj. 13. 00:36
 15/86 anonim ***** válasza:
93%

"mellé egy pénzes partnert"

A pénzes partnernek miből van pénze szerinted? Abból, hogy a neten panaszkodik? Nem! Hanem mert tesz valamit a sikere érdekében! Te is megteheted.

2016. máj. 13. 00:38
 16/86 A kérdező kommentje:
15: Vagy abból hogy anyuci,apuci támogatja... Képzeld teszek egy jobb életért..de minimálbérből Te sem ugrálnál!!
2016. máj. 13. 00:45
 17/86 anonim ***** válasza:
73%
Nem is dolgoznék minimálbértért. Ha abból élsz, akkor ahelyett, hogy itt vagy tanulj nyelvet vagy kérj segítséget. Ha kell elküldöm a fősulis jegyzetteimet. Közgáz, mikro makro. 33 éves vagy?? Tényleg?
2016. máj. 13. 00:50
 18/86 A kérdező kommentje:

17: Igen 33 vagyok. /De amúgy kb 25-nek nézek ki.. :P /

Nem hiszem hogy ennyi idősen fősulira adnám a fejem,meg aztán nem minden a suli!! A párom az építőiparban dolgozik és mondta hogy volt ott olyan aki fősulival konténert pakolt mert nem talált állást! Aztán meg a One Euro cégnél rendre ált.iskolát végzett főnökök vannak..csak mert "csókos"! Ennyit a suliról! A nyelvtanulás jó gondolat..de eddig azzal se volt szerencsém..de lehet újra neki veselkedem..

2016. máj. 13. 01:00
 19/86 A kérdező kommentje:
Azért mert peches vagyok,vagy sz@r a karmám,vagy mit tudom én hogy mért súlyt a sors azért még nem vagyok hülye és van rálátásom dolgokra! Egyébként érettségim van és 3 szakmám! Ja és egyébként a jegyzet(t)eimet szót 1 t-vel írjuk Főiskolás!
2016. máj. 13. 01:06
 20/86 anonim ***** válasza:
89%

Neked nem a karmád szar, hanem te magad.

"Nem hiszem hogy ennyi idősen fősulira adnám a fejem"

Why????

Én 43 évesen diplomáztam először, és idén lesz a második.

2016. máj. 13. 01:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!