Mért ilyenek a szüleim? Mit lehet tenni ilyenkor? 33l
23 éves vagyok, 18 éves korom óta magamat tartottam el, az elején mekiben dolgoztam, úgy érettségiztem le. Most lesz meg a diplomám, már a szakmámban dolgozom, és átlagban 350 nettó körül megkapok, van, hogy 500, van, hogy 300.
AZ én életemről volt szó, ezért küzdöttem, volt, hogy nem volt mit ennem két három napig, de úgy fogtam fel, hogy a hátrányaimból kell előnyt kovácsolnom. Dolgoznom kell, hogy megéljek? Akkor olyan munkákat keresek, amik a szakmámban előrevisznek. És tudod mit, sikerült.
0 anyagi támogatással, lelki bántással és családi veszekedesékkel teli volt az elmúlt 5 évem. Szégyelhetnéd magad, hogy ilyen szinten életképtelen vagy.... Minden ember saját sorsa kovácsa, nem más a hibás....
Gratulálok, szar életed van és lesz is, mert egyszerűen szólva, buta vagy.
kerdezo valahol irtad hogy a parod az epitoiparban dolgozik. miert nem vele laksz es miert a szulokkel.
en 16 evesen mar 3 muszakban dolgoztam es soha semmifele tamogatast nem kaptunk egyik szulotol se. 25 evesen mar hitelre vett hazunkban laktunk gyerekunk volt es 120 kmt ingaztunk naponta a munkahelyre. 33 evesen senki nem varhat el semmifele tamogatast maximum a parjatol vagy elettarsatol. a szuleitol, nagyszuleitol rokonaitol nem.
26 éves vagyok, 22 éves korom óta dolgozom. Érettségi után pénzügy-számvitel szakon tanultam nappalin amit családi okokból kifolyólag nem tudtam folytatni. Elmentem dolgozni, három műszakba gyárba, operátorként nettó 70-80 ezer Forintos fizetésért 2,5 évig. Mondhatni, hogy a szavaiddal éljek "nem fogtam ki jó munkahelyet." Csak én nem keseregtem, nem törődtem bele a sorsomba, hanem léptem és kerestem másikat. Munka mellett elkezdtem és befejeztem egy piacképes szakmát egy esti tagozaton 3 évig, de nem abba dolgozom mert nem keresnék vele ennyit mint most. Ment felfele a fizetésem, a 70-80 ezret felváltotta a nettó 110 (és mivel az sem volt elég szintén munkahelyet váltottam) majd a nettó 140 egy másik munkahelyen. Jelenleg a negyedik munkahelyemen vagyok, 300 ezret keresek, és köszönöm megvagyok, nem panaszkodom. Tudom mi az mikor nem számíthatsz a szülőkre, se senkire, tudom milyen minimálbért keresni, tudom milyen mikor 1 nadrágba jársz hónapokig mert nem telik jobbra és ugyanazt reggelizni minden áldott nap mert nem jut másra. S azt sem kívánom senkinek, hogy 23 évesen elveszítse az édesanyját majd rá 2 hónapra egy hosszú kapcsolatból is szakítsanak vele. Két csapás rögtön egyszerre. Ismerem a padlót, nem kell bemutatni. A Te helyzeted a közelében sincs. Ahelyett, hogy itt rinyálsz szedd össze magad és 33 évesen állj a sarkadra. Tegyél érte, hogy jó életed legyen. Azzal, hogy az unokatesód sorsával foglalkozol neked még nem lesz jobb. S a legfontosabb. Örülj, hogy élnek még a szüleid, imádkozz, hogy sokáig veled legyenek. Nekem már sajnos nem. Sok sikert az életben!
26N
29/51 Időpont ma 07:33 --Látszik hogy nem vagy teljesen képben,de ítélkezni azt tudsz!! Van benne igazság abban amit írtál..de sok mindent nem tudsz úgyhogy nincs jogod elítélni!! "Nem úgy tervezték, mikor gyereket vállaltak, hogy még 33 évesen is pátyolgatniuk kell"--Talán anyunak nem kellett volna inni mikor velem terhes volt! Mert sajnos nem lettem egészséges,újraélesztettek,sérült az idegrendszerem,minden nap stresszelek,aggódok valamin és van még egy betegségem emiatt amiről nem beszélek,csak hogy tudd mert anyámat sajnálod hogy nem olyan ártatlan, sajnálnivaló mint ahogy azt Te gondolod!! "Rosszul választottál munkahelyet, mert nem szorulsz rá, hogy gondoskodj magadról."--ezt is rosszul tudod! Épp hogy rászorulok mert tőlük már nem kapok támogatást,kölcsönt sem! Pont azért választok rosszul mert kapkodok hogy minél előbb legyen már valami,erre nem gondoltál mi?? Aztán ráébredek hogy szarba se vesznek ott,hogy egy általános sulis kollégát jobban megbecsülnek mert mondjuk nyal...stb "Azzal indítok, hogy kb. 10 évvel lecsúsztál arról, hogy pénzes pasit találj, a kutyának nem fog kelleni egy életképtelen középkorú nő, nem hogy egy jól szituált pasinak, aki válogathat a szép, fiatal, és okos nők között. "--némileg ezzel is mellétrafáltál.. Van párom 13 éve vagyunk együtt! Még szerencse hogy Ő van mert most Ő segít! Nem gazdag de mindig segít ha bármilyen problémám van,ellenben a szüleimmel! Nem vagyok csúnya és buta sem! Mint mondtam nem ismersz,csak vaktában ítélkezel!!" A SZÜLEID NEM ÉLNEK ÖRÖKKÉ."--Hál Istennek! 30 millió forint várományosa vagyok! Nem lenne ki dirigáljon! Nem lenne ki megszabja ki jöhet hozzám és ki nem! Nem kéne többé küzdenem anyámmal az alkoholfüggősége miatt! Nem kéne kölcsönkérnem!Nyugodtabb lennék mert nem lenne ennyi viszály és veszekedés!"Á, dehogy... nem véletlen sírsz te, hogy másnak bezzeg van pénzes partnere, te erre apellálsz, hogy majd találsz valami eltartót, akire ráakaszkodhatsz a szüleid után" --Újabb tévedés!Sosem pályáztam a pénzes pasikra! Pedig lehetett volna anno! Örültem hogy elfogad úgy ahogy vagyok!Ha páromtól is kérek pénzt az kölcsön van,de ő legalább ad kölcsön,még ha anyagilag nem is annyira engedhetné meg magának mint apu!!"Gyenge vagy.
Ezért támadott meg a kutyád is"--Ebben az egyben igazad van! Tanultam belőle. Igyekszek erősödni,de szorongással,depresszióval... szóval nem egészségesen nem olyan könnyű mint ahogy azt Te elképzelted!!"Egyébként én sajnálom őket." Sajnáljál is akkor egy alkoholista anyát aki 16 éves kora óta iszik!..és egy önbizalom romboló,reménygyilkos, smucig apát aki már túl van egy váláson(amit nem csodálok) és aki azon van hogy a saját bőrét mentse inkább mint a lányáét! Gratulálok! Ítélkezésből,leszólásból jeles vagy!..és tudod lehet hogy az életed gyönyörűen kézben tartod,de a pökhendi stílusodat nem tudom ki viseli el??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!