Mért ilyenek a szüleim? Mit lehet tenni ilyenkor? 33l
Nagyon sajnálom, hogy ilyenek a szüleid, de 33 éves vagy.
Próbálj saját talpra állni. Költözz el, első körben szobát bérelj, akár szobatárssal, az nem olyan drága. És utána kezd el felépíteni a saját életed.
33 vagy, de értelmi szinted mint egy óvodásé.
Ideje lenne a magad lábára állnod, nem elvárni, hogy anyuciék pénzeljenek.
Egyrészt igazuk is van azoknak akik azt mondják hogy az embernek a maga lábára kell állni ha ennyire széthúzó a család.
Az már más kérdés, hogy régen a családok összetartottak, és együtt oldották meg a problémákat.
Mivel ugye öregkorban visszafordul a dolog, akkor a szülők szorulnak majd mind anyagi mind másféle segítségre.
Csak a mostani libbant világnak nem az erős csládokban rejlik a jövőképe, hanem a magárautalt egyedülálló irányítható emberekben. És az ilyen szülők ebben nőttek már fel.
Sajnos nekem is hasonló Volt már főiskola alatt a helyzet, és kb ennyi idősen léptem.(na jó korábban is próbálkoztam több de inkább kevesebb sikerrel)
" 33 vagy, de értelmi szinted mint egy óvodásé.
Ideje lenne a magad lábára állnod, nem elvárni, hogy anyuciék pénzeljenek." A Te értelmi szinted olyan mint az óvodásé ha nem értetted meg amit írtam...!! Nem várom el hogy pénzeljenek de azért jól esne ha pl épp munkanélküli vagyok akkor talán nem tenne rá még 1 lapáttal a nehéz helyzetemre,ismerek olyan családokat ahol támogatják egymást és nem ilyen önzőek! Meg apu amúgy is mindent negatívan fest le,elveszi az ember életkedvét..ami sokszor amúgy se sok..de szerintem neked hiába magyarázok..
#5: Igen, a családnak össze kéne tartani. Ezt senki nem vitatja. Hogy a kérdezőnél ez nem így van, az szomorú, de akárhogy is nézzük, egy ereje teljében lévő 33 éves nőről van szó.
Az meg kifejezetten nagy árulkodó jel, hogy 33 évesen a kérdező lánynak titulálja magát. Felnőtt NŐ vagy, nem kislány. Viselkedj és élj ennek megfelelően!!!!!
Milyen emberek élnek...
33 évesen lehetne pár millió megtakarításod. A saját Kutyádat sem tudod megnevelni? Megharap a saját kutyád?? Ha nem írod, hogy 33 éves vagy azt hiszem 15-17 vagy alatta.
Mondjuk a saját kutya általi harapás nagyon durva.
Hogy történt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!