Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mért ilyenek a szüleim? Mit...

Mért ilyenek a szüleim? Mit lehet tenni ilyenkor? 33l

Figyelt kérdés
Anyukám alkoholista sajnos,de mégis jobban kijövök vele mint apuval. Apuval folyamatosan veszekszünk,33 éves vagyok de még mindig "nevelni" akar... Mostanában rossz az anyagi helyzetem,nem jó munkahelyeket választottam,ezért pénzzel most rosszul állok,de ők sosem adnak pénzt csak max kölcsön nagy könyörgések árán.. Nemrég a saját kutyám is megtámadott,elajándékoztuk. 1 éve megharapta a postást is.A postás feljelentette aput. Pénzbírság van kilátásban,csak nem értem mért 1 év után..? Apu azt mondja átíratja a nevemre a pénzbírságot,vagy ha fizeti akkor a tartozásomhoz írja,mert az én kutyám volt. Mért ilyenek a szüleim?? Mások olyan szerencsések,pl az unokatesómat folyamatosan támogatja az anyja,pedig az unokatesóm többet keres mint az anyja.. Apunak 200 e felett van a nyugdíja mégis fogtechnikus.. Össze van omolva az életem és borzasztó hogy a saját szüleim sincsenek mellettem.. :( 33l
2016. máj. 12. 22:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/86 anonim ***** válasza:
97%

Nagyon sajnálom, hogy ilyenek a szüleid, de 33 éves vagy.

Próbálj saját talpra állni. Költözz el, első körben szobát bérelj, akár szobatárssal, az nem olyan drága. És utána kezd el felépíteni a saját életed.

2016. máj. 12. 22:32
 2/86 anonim ***** válasza:
95%
33 évesen elvárnád, hogy pénzeljenek??? o.O
2016. máj. 12. 22:47
 3/86 A kérdező kommentje:
Nem várom el hogy pénzeljenek! De mikor az ember lánya nehéz helyzetben van akkor mért nem tud kicsit segítőkészebb lenni? Ha a saját szüleidhez sem fordulhatsz segítségért akkor kihez?
2016. máj. 12. 22:52
 4/86 anonim ***** válasza:
85%

33 vagy, de értelmi szinted mint egy óvodásé.

Ideje lenne a magad lábára állnod, nem elvárni, hogy anyuciék pénzeljenek.

2016. máj. 12. 22:55
 5/86 anonim ***** válasza:
41%

Egyrészt igazuk is van azoknak akik azt mondják hogy az embernek a maga lábára kell állni ha ennyire széthúzó a család.

Az már más kérdés, hogy régen a családok összetartottak, és együtt oldották meg a problémákat.

Mivel ugye öregkorban visszafordul a dolog, akkor a szülők szorulnak majd mind anyagi mind másféle segítségre.

Csak a mostani libbant világnak nem az erős csládokban rejlik a jövőképe, hanem a magárautalt egyedülálló irányítható emberekben. És az ilyen szülők ebben nőttek már fel.

Sajnos nekem is hasonló Volt már főiskola alatt a helyzet, és kb ennyi idősen léptem.(na jó korábban is próbálkoztam több de inkább kevesebb sikerrel)

2016. máj. 12. 23:31
 6/86 A kérdező kommentje:

" 33 vagy, de értelmi szinted mint egy óvodásé.

Ideje lenne a magad lábára állnod, nem elvárni, hogy anyuciék pénzeljenek." A Te értelmi szinted olyan mint az óvodásé ha nem értetted meg amit írtam...!! Nem várom el hogy pénzeljenek de azért jól esne ha pl épp munkanélküli vagyok akkor talán nem tenne rá még 1 lapáttal a nehéz helyzetemre,ismerek olyan családokat ahol támogatják egymást és nem ilyen önzőek! Meg apu amúgy is mindent negatívan fest le,elveszi az ember életkedvét..ami sokszor amúgy se sok..de szerintem neked hiába magyarázok..

2016. máj. 12. 23:48
 7/86 anonim ***** válasza:
85%

#5: Igen, a családnak össze kéne tartani. Ezt senki nem vitatja. Hogy a kérdezőnél ez nem így van, az szomorú, de akárhogy is nézzük, egy ereje teljében lévő 33 éves nőről van szó.

Az meg kifejezetten nagy árulkodó jel, hogy 33 évesen a kérdező lánynak titulálja magát. Felnőtt NŐ vagy, nem kislány. Viselkedj és élj ennek megfelelően!!!!!

2016. máj. 12. 23:51
 8/86 anonim ***** válasza:
28%

Milyen emberek élnek...

33 évesen lehetne pár millió megtakarításod. A saját Kutyádat sem tudod megnevelni? Megharap a saját kutyád?? Ha nem írod, hogy 33 éves vagy azt hiszem 15-17 vagy alatta.

2016. máj. 13. 00:02
 9/86 anonim ***** válasza:
32%

Mondjuk a saját kutya általi harapás nagyon durva.

Hogy történt?

2016. máj. 13. 00:06
 10/86 A kérdező kommentje:
8-asnak: De átadnám az életem Te okostojás! Csak lehet hogy Te már a felénél feladtad volna!! Tudod az ilyen okostojások mint Te (meg mint unokatesóm) általában támogatva vannak,volt olyan szerencséjük hogy kifogtak egy jó munkahelyet,mellé egy pénzes partnert...stb bármihez nyúlnak szerencsések.. aztán meg elszállnak maguktól..és leszólják a hátrányosabb helyzetűeket mert az olyan menő.. pff
2016. máj. 13. 00:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!