Mért ilyenek a szüleim? Mit lehet tenni ilyenkor? 33l
Figyelt kérdés
Anyukám alkoholista sajnos,de mégis jobban kijövök vele mint apuval. Apuval folyamatosan veszekszünk,33 éves vagyok de még mindig "nevelni" akar... Mostanában rossz az anyagi helyzetem,nem jó munkahelyeket választottam,ezért pénzzel most rosszul állok,de ők sosem adnak pénzt csak max kölcsön nagy könyörgések árán.. Nemrég a saját kutyám is megtámadott,elajándékoztuk. 1 éve megharapta a postást is.A postás feljelentette aput. Pénzbírság van kilátásban,csak nem értem mért 1 év után..? Apu azt mondja átíratja a nevemre a pénzbírságot,vagy ha fizeti akkor a tartozásomhoz írja,mert az én kutyám volt. Mért ilyenek a szüleim?? Mások olyan szerencsések,pl az unokatesómat folyamatosan támogatja az anyja,pedig az unokatesóm többet keres mint az anyja.. Apunak 200 e felett van a nyugdíja mégis fogtechnikus.. Össze van omolva az életem és borzasztó hogy a saját szüleim sincsenek mellettem.. :( 33l
Azért az valamit elárul, hogy 13 éve van párod, de MÉG MINDIG otthon laksz a szüleiddel és nem a pároddal... Nem mellesleg 33 éves nő létedre hagyod, hogy a szüleid beleszóljanak az életedbe.
Az meg külön undorító, hogy már odáig visszanyúlsz az önsajnálatban, hogy az anyádat hibáztatod amiért ivott a terhesség alatt...Nagy probléma az tény, de ez nem ment fel téged abban, hogy ennyire meg vagy rekedve 33 éves létedre...
A másik meg...ha annyira nagy a szerelem, akkor miért nincs saját családod? Épp ideje lenne elkezdeni ahelyett, hogy itt picsogsz.
2016. máj. 13. 21:23
52/86 A kérdező kommentje:
33/54 Időpont ma 08:36 Végre egy normális válasz,nem kötekedő,leszóló,pökhendi stílusban! Ment a zöld kéz! Tanulhatnának a többiek tőled modort illetően! ..és abszolút igazad van..ne azt nézd mit mondanak hanem hogy ki mondja..pl egy 17 évesen szült nő,kiváncsi lettem volna a szülők fejére mikor megtudták a nagy hírt! :D
2016. máj. 13. 21:25
53/86 Költőnő? válasza:
Úristen. Iszonyat életképtelen és buta vagy. Még mielőtt azzal vádolnál, h nekem biztos könnyű volt ;alkoholista, csóró családban nőttem fel. Én támogatom őket évek óta. Kevésből. Dolgozom 18 éves korom ota, mert muszáj. Kifogás mindig mindenre lesz.
Az a baj veled, hogy te pénzzel is vesztes maradsz ilyen hozzáállással.
2016. máj. 13. 21:26
54/86 A kérdező kommentje:
41/57 Időpont ma 10:25 Azért mert anyu alkoholista én nem vagyok az! Nem is cigizek,nem is drogozok! Sokkal rosszabb gyerekeket sokkal jobban megbecsülnek más szülők! Ez a szomorú! Unokatesóm is anno lopott az anyjától meg füvezett most mégis Ő van megbecsülve..! Hol itt az igazság?
2016. máj. 13. 21:52
55/86 A kérdező kommentje:
42/58 Időpont ma 10:35 Valódi a kérdés. Talán a lány titulus azért van mert kimaradt a tini korszakom... nem engedtek bulizni,nem mehettem suli után sehova,így kicsit a mai napig az van bennem hogy nem éltem ki magam! Részben ezért nem gondolkodok még családon sem. Így már remélem érthetőbb egy kicsit...
2016. máj. 13. 21:57
56/86 anonim válasza:
"Talán a lány titulus azért van mert kimaradt a tini korszakom."
Ó, én sem buliztam és részegedtem le tiniként, mi köze ennek ehhez? Egy NŐ is szórakozhat 25 és 85 között.
Mi az a tini korszak? 18 alatt korlátoltak a lehetőségek, az a 2 év míg 18 és 20 között vagy? :D Ugyan! Az izgalmas dolgok később jönnek.
Magyarázd még tovább és háríts! 33 évesen az életed a TE felelősséged!!!
Milyen párod van? Ő nem rakja helyre a beteges gondolatvilágodat???? Bár ha neki ez így megfelel, akkor nem lehet sokkal különb nálad.
2016. máj. 13. 22:04
57/86 anonim válasza:
" Nem vagyok csúnya és buta sem!"
Hogy csúnya vagy-e nem tudjuk, de buta nagyon, ami az élethez való hozzáállást érinti.
2016. máj. 13. 22:05
58/86 A kérdező kommentje:
48/60 Időpont ma 14:13 Igazad van. A doki mondta hogy spártai módszerekkel kell nevelni,nem úgy lett.. meg a NAPI 10 ÓRA MUNKA mellett kevés volt rá az időm sajnos! A napi 10 órát munkát azért hangsúlyozom ki mert egyesek szerint munkakerülő vagyok,hát nem,évekig dolgoztam napi 10 órában,heti 1 szabadnappal! Nem altatják el a kutyust,elajándékoztuk egy telepre,1 hónapja van ott kezdi megszokni a helyet. Időnként meglátogatom mert még ennek ellenére is szeretem! Mert van szívem,ellenben az itt leszólogató, karrierista,pökhendi emberrel szemben! (Ez a többieknek szólt.)
2016. máj. 13. 22:13
59/86 A kérdező kommentje:
52/62 Időpont ma 21:08 :D Abszolút igazad van! Kész vicc itt egy-két hozzászóló... és még én vagyok kamus,hagyjuk már!!
2016. máj. 13. 22:19
60/86 anonim válasza:
Csak szólok, hogy elírtad az életkorodat, kérdező! A 13L hihetőbb lenne 😅
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!