Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Öngyilkosság három kicsi...

Öngyilkosság három kicsi mellé ikreket bevállalni? Miért kell anyukámnak ilyet mondania?

Figyelt kérdés

Van már három gyerekünk. 7, 4 és másfél évesek.

Nemrég megtudtam, hogy újra terhes vagyok, de ikrekkel. Persze, eleinte féltem, de úgy gondoltuk, hogy megoldjuk. A házuk nagy, mindenkinek van külön szobája, nekem rengeteg a segítségem, a háztartással, itthoni dolgokkal sem kell bajlódnom. Így jut időm magamra, a férjemre és a gyerekekre is.

Viszont anyukám szinte sokkot kapott a hírtől... Úgy gondoltam, hogy ő fog a legjobban örülni, de nem így lett. Szerinte őrültség és nem érti, miért nem az abortusz mellett döntöttem. Ez azért lepett meg, mert mikor a fiunkkal terhes lettem, először pánikoltam, az abortusz is megfordult a fejemben és ő volt az, aki segített tisztán gondolkozni. Sosem gondoltam volna, hogy egyszer ezt mondja.

Tegnap mondtuk el, szerencsére mindenki más nagyon jól fogadta.

De nem tudom, hogy mit gondolja anya viselkedéséről... Rosszul esett, hiába érte meglepetésként ez.

2016. jan. 25. 14:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/83 anonim ***** válasza:
Ez pszichiáterért kiált. Komolyan.
2016. febr. 3. 12:40
 82/83 anonim ***** válasza:
0%

Nem minden nagycsaládos harácsol, és nem minden harácsoló nagycsaládos. Ennyit asszem leszögezhetünk.

Amúgy, kedves begyepesedett életpárti 51%-os, a kérdésedre a válasz:

"És monda Isten: Teremtsünk embert a mi képünkre és hasonlatosságunkra; és uralkodjék a tenger halain, az ég madarain, a barmokon, mind az egész földön, és a földön csúszó-mászó mindenféle állatokon." /1Mózes 1:26/

Végeztem.

2016. febr. 3. 18:52
 83/83 anonim ***** válasza:
24%
Ja, így már világos miért gondolja valami majom azt, hogy minden legyilkolható, egy darab sejt kivételével. Nyilván megbolondulni 5 gyerekkel sokkal célszerűbb és etikusabb.
2016. febr. 3. 21:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!