Mit kezdjek ezzel a helyzettel? (alkoholizmus)
Sürgősen kezeltesd a depressziódat, mert nagyon nem kóser, amit írkálsz!
Apud akkor is pálinkázik ha mással főzeti, akkor is fog, ha neki lesz. Mi a csudáért kellene emiatt othagynod az egyetemet?
Az ő sorsa az ő kezében, a tiéd a tiédben van.
Egy alkesztől úgyse sok támogatásra számíthatsz. Szóval diákmunka, ha kell akár diákhitel, és három év múlva ha megvan a bsc-d már elmehetsz dolgozni, az msc mehet levelezőn is. Mi a csudát dolgoznál egy érettségivel, és mivel lenne egészségesebb jóapád pálinkaivása, ha te kitolsz magaddal?
Sajnálom, hogy jelenleg ilyen az életed.
Az egyetemet semmiképpen ne hagyd abba, ez az egyetlen esélyed, hogy kimássz a gödörből.
Szerintem menj kollégiumba (ha van), ott legalább tudnál tanulni.
Viszont midenképp beszélj Apukáddal, hogy Te félted a jövődet (megértem), és hogy nem akarod Őt elveszteni...
Talán lehet rá hatni. Nyugodtan vágd a fejéhez amit gondolsz! Remélem sikerrel jársz!!
apáddal nem fogtok tudni mit kezdeni. az enyém is alkesz volt, gyakorlatilag az egész életét eldobta(nem is láttuk őt 10-en éve és csak onnan tudjuk, hogy nem halt meg, hogy nem jött a rendőrség, hogy azonosítsuk a holttestét). Nem tudni milyen sulit kezdtél el, de ha van levelezős változata is, akkor átmehetnél arra és mellette tudnál dolgozni. nem könnyű, de nem is lehetetlen. én is ezt csinálom amúgy és rajtam kívül még nagyon sokan. talán a levelező még jobb is mint a nappali, legalábbis nálunk sokat dicsérik őket, mert nem olyan link társaság van ott.
viszont ha már beruházna apud egy ilyen cefrébe akkor lehetne azt is csinálni, hogy eladásra is készíteni pálinkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!