Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha meghalna a kicsi gyermeked...

Ha meghalna a kicsi gyermeked gondolnál arra, hogy te is utánamész?

Figyelt kérdés
2015. nov. 25. 17:39
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
42%
Igen.
2015. nov. 25. 17:40
 2/23 anonim ***** válasza:
53%
Igen :(
2015. nov. 25. 17:43
 3/23 anonim válasza:
88%
Nem. Soha nem lennék képes magára hagyni a férjem, és a családom többi tagját, még egy ilyen helyzetben sem.
2015. nov. 25. 17:45
 4/23 A kérdező kommentje:
Nem én írtam ki az anyához kapcsolódó kérdés.
2015. nov. 25. 17:50
 5/23 anonim ***** válasza:
72%

Igen, gondolnék rá és biztos azt érezném, hogy én is meg akarok halni.

Viszont ugyanakkor ott van a családom, a szüleim, testvéreim és akkor elgondolkodnék, hogy vajon nekik ezzel nem okoznék fájdalmat? Dehogynem! De biztos nagyon-nagyon nehéz lenne és biztos, hogy úgy érezném, hogy meg akarok halni.

2015. nov. 25. 18:01
 6/23 A kérdező kommentje:

Senkinek nem fogom bizonygatni hogy nem én írtam a másik kérdést.

Aki nem a kérdésre válaszolt jelentettem.

2015. nov. 25. 18:06
 7/23 anonim ***** válasza:
70%
Nem. Eszembe se jutna. Imádom a gyerekem, de az élet másról is szól, nem csak róla.
2015. nov. 25. 18:21
 8/23 anonim ***** válasza:
65%
Nem. Fájdalmas dolog egy gyerek elvesztése, ugyanúgy, mint bárki másé, de ép elméjű ember nem ölné meg magát emiatt. Az más kérdés, ha valaki beleőrül. De az már nem gondolkodik, és valószínűleg senki és semmi más öröm nincs az életében.
2015. nov. 25. 18:27
 9/23 anonim ***** válasza:
13%
15 hónapos a lányom. Ha bármi tórténne vele soha nem bocsátanám meg magamnak. Boldogan felajánlom bármikor az életemet érte. Ha meghalna, biztos utána mennék. Rajta kívül nincs senkim.
2015. nov. 25. 18:27
 10/23 anonim ***** válasza:
30%
én olyannak találkoztam, aki elvetélt rá fél évre 2-es stádiumú gyomorrákja lett. szerencsétlen biztos nem tudta feldolgozni ezt a traumát és tudatán kívül betegedett bele ebbe.
2015. nov. 25. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.