Most tényleg olyan felháborító egy kicsi smink? 13L
Szerintem a szempillaspirallal semmi baj, és a korrektorral sem. a többi felesleges.
anyukád meg nem jogosan pattog, amikor ő vette neked.
a szemhéj púdert hanyagold. nagyon kevesen tudják szépen felvenni, valószínűleg nevetségesen áll, és fél óra múlva elmàszik.
nekem ha ennyi idős lányom lesz, ennyit megengednék neki(spirál, korrektor). de több minden felesleges még, ha nem akarsz tini ribinek kinézni
19 éves vagyok. Életemben sose sminkeltem magamat, mert feleslegesnek találom. Ballagásra és szalagavatóra a kozmetikus festett ki szolidan, de nagyon zavart. Nem érzem természetesnek magamat. 13 évesen max korrektort használtam a patikra. Sose éreztem, hogy sminkelnem kellene magamat. Én úgy gondolom, hülyeség ezzel átvágni a külvilágot. Sminkkel mindenki gyönyörű... Ezen felül pedig szeretem rendesen megcsókolni a barátomat, nem pedig rákenni a rúzst, és azon aggódni, hogy valamit elkentem a fejemen, és hülyén nézek ki. Mi nyilván úgy sem tudunk lebeszélni Téged. Ha akarod fesd Magad. Minden 13 éves ezt csinálja, így leszel tucatlány.
19L
Ha szinte nem is látszik, akkor miért sminkelsz?
Ilyen fiatalon semmi értelme a sminknek, csak tönkreteszed a bőröd, aztán majd fiatalon lesz olyan a bőrös, mint egy 50 évesé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!