Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most tényleg olyan felháborító...

Most tényleg olyan felháborító egy kicsi smink? 13L

Figyelt kérdés
Naszóval ebbe a tanévbe elkezdtem sminkelni magam.Nem kell valami hű de nagy valamire gondolni,szempillaspirál,halvány szájfény,púder a pattanásokra meg szemhélypúder de az is olyan hogy alig van szine.Anya ezt megtudta és elkezdett kiabálni hogy ő nem ribaЍnak nevel.De a púdert ő ajánlotta,szehéjpúder elsősen kaptam (akkor még csak poénkodtam hétvégén) a szempillámon meg nem látszik higy festem,a szájfény meg hamar lejön.De most ez tényleg ilyen felháborító?13/l
2015. okt. 20. 06:22
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
63%

Smink az megy, de a helyesírás derogál, mi?!

- pattanásra NEM kell púder, csak még rondább lesz tőle a bőröd, inkább arclemosót használj

- a bőrszínű szemhéJpúdernek semmi értelme, felesleges

- szájfény is, ha úgyis lejön

Az egyedüli, ami okés lehet, a szempillaspirál, de kozmetikus simán befesti neked tartósra, ami szép is.

Amúgy anyád miért pattog, ha Ő vette neked ezeket?!

2015. okt. 20. 07:34
 12/48 anonim ***** válasza:
47%
5-ös, kíváncsi lennék, akkor is ilyen "liberális" - senkinek semmi joga, hogy beleszóljon aj külsődbe - lennél-e, ha a te gyereked jönne haza 13-14 évesen mondjuk 3 piercinggel, meg hatszínű hajjal.
2015. okt. 20. 07:36
 13/48 anonim ***** válasza:
59%
A szemhejpuder tenyleg felesleges, de a spiral/ puder/ szajfeny belefer 13evesen. A puder helyett inkabb a korrektort ajanlom, azt csak pici pottyokben kell felvinni a patikra. (Lehet olyat kapni, ami leszaritja oket). Arclemosot, arcradirt valoban hasznalj, es minden este mosd le a sminket is!
2015. okt. 20. 07:44
 14/48 anonim ***** válasza:
62%

Nem leszel ezektől nagylány, mégha nem is látszik, tök fölösleges. Pláne értelme nincs

Ha pattanásos vagy, kozmetikushoz menj, ne pedig korrektorral kenegesd...

2015. okt. 20. 07:57
 15/48 anonim ***** válasza:
18%
Szolid sminkkel ha nem is látszik csak jol érzed töle magad, semmi gond de nem 13 évesen. Az mellett, hogy irto ronda amikor valaki korrektort ken csak a pattis helyekre, ami viszont sose egyezik tökéletesen a börszinnel igy totál látni.
2015. okt. 20. 08:17
 16/48 anonim ***** válasza:
62%

Szoval én is inkább kozmetikust javasolnék, vagy elsö körben házi modszereket, a tiszta bör sokkal vonzobb a fiuknak is, mint egy kiló smink. Ráérsz ezzel majd 20 évesen foglalkozni (legalább is napi szinten, mert buli aaz más de ott sem kell tulzásba esni). Az meg ne érdekeljen, hogy az osztályozásaid mennyit festik magukat nem kell minden hülyeséget majmolni.

Legyél magaddal tisztában.

2015. okt. 20. 08:25
 17/48 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem felesleges 13 évesen sminkelni, rengeteg ismerősöm sminkelt 13 évesen, de nevetségesen néz egy kislányon. Ráérsz még, ez a sok smink a te korodban csak nyűggel jár.

Bár nem értem, hogy anyukád miért van kiakadva, ha ő vette ezeket, de lehet, hogy úgy gondolta, hogy maximum különleges alkalmakkor fested ki magadat.

2015. okt. 20. 08:26
 18/48 anonim ***** válasza:
46%
inkabb az a felhaborito hogy nem hallgatsz a szuleidre.
2015. okt. 20. 08:31
 19/48 anonim ***** válasza:
56%

Most lehet, le leszek pontozva, de 13 évesen már én is sminkeltem magam. Használtam pattanástalanító arclemosót ugyan, de voltak bőrhibáim, mitesszerek, azokat azért elfedtem. Illetve szempillaspirált is mindennap használtam.

Sulibulikon, évnyitón, évzárón meg osztálykiránduláson - kapaszkodjatok meg - még szemceruzát is használtam.

Egy 13 éves az azért nem teljesen kislány, hanem kamasz lány szerintem, aki egy kis púdertől meg szájfénytől nem lesz felnőtt fejjel romlott.

2015. okt. 20. 08:40
 20/48 anonim ***** válasza:
64%

Mindenre azt írok, hogy szinte nem is látszik, meg hamar lekopik. Akkor meg minek? :D Felesleges.

Szerintem gáz, ha egy 13 éves gyerek napi rendszerességgel sminkeli magát. Az oké, hogy időnként egy-egy alkalomra. De mindennap nagyon gáz.

2015. okt. 20. 08:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!