Most tényleg olyan felháborító egy kicsi smink? 13L
Smink az megy, de a helyesírás derogál, mi?!
- pattanásra NEM kell púder, csak még rondább lesz tőle a bőröd, inkább arclemosót használj
- a bőrszínű szemhéJpúdernek semmi értelme, felesleges
- szájfény is, ha úgyis lejön
Az egyedüli, ami okés lehet, a szempillaspirál, de kozmetikus simán befesti neked tartósra, ami szép is.
Amúgy anyád miért pattog, ha Ő vette neked ezeket?!
Nem leszel ezektől nagylány, mégha nem is látszik, tök fölösleges. Pláne értelme nincs
Ha pattanásos vagy, kozmetikushoz menj, ne pedig korrektorral kenegesd...
Szoval én is inkább kozmetikust javasolnék, vagy elsö körben házi modszereket, a tiszta bör sokkal vonzobb a fiuknak is, mint egy kiló smink. Ráérsz ezzel majd 20 évesen foglalkozni (legalább is napi szinten, mert buli aaz más de ott sem kell tulzásba esni). Az meg ne érdekeljen, hogy az osztályozásaid mennyit festik magukat nem kell minden hülyeséget majmolni.
Legyél magaddal tisztában.
Szerintem felesleges 13 évesen sminkelni, rengeteg ismerősöm sminkelt 13 évesen, de nevetségesen néz egy kislányon. Ráérsz még, ez a sok smink a te korodban csak nyűggel jár.
Bár nem értem, hogy anyukád miért van kiakadva, ha ő vette ezeket, de lehet, hogy úgy gondolta, hogy maximum különleges alkalmakkor fested ki magadat.
Most lehet, le leszek pontozva, de 13 évesen már én is sminkeltem magam. Használtam pattanástalanító arclemosót ugyan, de voltak bőrhibáim, mitesszerek, azokat azért elfedtem. Illetve szempillaspirált is mindennap használtam.
Sulibulikon, évnyitón, évzárón meg osztálykiránduláson - kapaszkodjatok meg - még szemceruzát is használtam.
Egy 13 éves az azért nem teljesen kislány, hanem kamasz lány szerintem, aki egy kis púdertől meg szájfénytől nem lesz felnőtt fejjel romlott.
Mindenre azt írok, hogy szinte nem is látszik, meg hamar lekopik. Akkor meg minek? :D Felesleges.
Szerintem gáz, ha egy 13 éves gyerek napi rendszerességgel sminkeli magát. Az oké, hogy időnként egy-egy alkalomra. De mindennap nagyon gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!