Mit tegyek, hogy idősebbnek nézzek ki?
16 éves lány vagyok, 152 cm magas, nagyon sovány, eléggé félénk, visszahúzódó. Nem sminkelem magam, nem is szeretném még, öltözködésemet tekintve nem épp divatos, nem szeretem a mintás felsőket, mindig felveszek egy kapucnis pulcsit, hogy ne lássák mennyire sovány vagyok, melleim is elég kicsik. Nem szeretek beszélni, ha muszáj, akkor is halkan teszem, a fenékig érő hajamat pedig sosem engedem ki, mindig összekötöm, vagy befonom. Első ránézésre az emberek maximum 12-nek néznek, az osztálytársaim kinevetnek, hogy a harmadik legidősebb vagyok az osztályban és ilyen nyomi vagyok.
Mit tehetnék, hogy legalább 14-nek kinézzek? Nem szeretnék nagyon divatos ruhákat viselni, nem is biztos, hogy találnék magamra valót, és nem is szeretnék olyan mai tipikus 13-14 éves p*csának (elnézést) kinézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!