Mit tegyek, hogy idősebbnek nézzek ki? (részletek lent)
Anyukámtól örököltem, hogy fiatalabbnak nézek ki a koromnál. Ez 1-2 éve még nem zavart, de mostmár egyre jobban. Elmegyek a kozmetikushoz, megkérdezi hány éves vagyok, majd közli, hogy "sokkal fiatalabbnak gondoltalak, olyan ártatlannak tűnsz". Egyszer egy haver poénból körbekérdezgetett pár embert, hogy hány évesnek nézek ki, mindenki 13-14-et mondott. Sajnos emiatt úgy érzem nem illek a korombeliekhez, pedig gondolkodásban még érettebb is lennék náluk. Elég alacsony is vagyok (157 cm), de pl az alakommal meg vagyok elégedve teljesen.
Próbáltam vasalni a hajam, mert az segít, de töredezett lett, ezért abbahagytam egy időre. Viszont így a hajam is fiatalít szerintem, de próbálom növeszteni. Tudom, hogy 30 éves koromtól ez áldás lesz, de most még inkább átok.
Mit csináljak, hogy kinézzek annyinak, amennyi vagyok?
Előre is köszönöm:)
17/L
Mondjuk azért a 17 év sem olyan nagyon öreg.
Egyébként a szemöldökkel sokat lehet csalni. Minél vékonyabb és minél magasabb az íve, annál idősebbnek tűnsz.
Semmit! :D Tényleg örülj neki!
De leginkább az öltözködéseddel tudod magad idősebbnek feltüntetni, vagy a hajaddal. A lófarok fiatalabbnak láttat!
Engem nemrég néztek 16 évesnek, és 19 vagyok. (lány)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!