Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék "nőiesebb"?...

Hogyan lehetnék "nőiesebb"? (részletek lent)

Figyelt kérdés
Szeretem a magassarkút, a szoknyát meg sminkelem is magam de az arcom nagyon "kislányos" kb. 2 évvel fiatalabbnak túnök emiatt :( és fiúk sem nagyon néznek rám, mert ők jobban szeretik a "rosszkislányos" kinézetet mint az édibédi ártatlan, semmi balhéban nem vagyok benne lányokat :((
2014. aug. 24. 23:04
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen vagyok és szerintem a fiúk igenis szeretik az aranyos baba arcú lányokat, főleg ha hozzá mé nőiesek is. De pont írtad, hogy hordasz magassarkút ami azért elég csajos, főleg ha még jó alakod is van akkor sztem nincs itt semmi gáz :) Szerintem ha megnézed a fiúknak jórészt azért jönnek be a "rosszkislányok", mert jó a testük. A prostis fej pedig nem kifizetődő. Hosszú távú kapcsolatra ezerszer jobb egy ilyen lány, mint te.
2014. aug. 24. 23:08
 2/3 A kérdező kommentje:
jujj .. köszi a választ :D ment a zöld kéz:)
2014. aug. 24. 23:12
 3/3 anonim ***** válasza:
75%
nem tudom hogy sminkelsz és még aktuális-e, de szerintem a vörös rúzs és a cicás tus a megoldás :)
2015. aug. 15. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!