*lány* kérdése:
Szerintetek milyen alakú a szemem? (képek)
2014. máj. 23. 10:33
1/9 anonim válasza:
Átlagos méret, átlagos szín, átlagos elhelyezkedés. Ez egy szem nem tudom mit vártál. Nincs benne semmi extrém de szép
2/9 anonim válasza:
Az, hogy közel vagy távol ülő teljesen objektíven el lehet dönteni. Tehát ez NEM "szerintem" kérdés.
Megnézed, hogy egy szemnyinél nagyobb, vagy kisebb a táv a két szem között. Neked pont 1 szemnyi, azaz normál elhelyezkedésű a szemed. Nem távol ülő és nem is közel ülő.
Az, hogy kicsi vagy nagy, CSAK az egész arcodat látva lehet megmondani, egy "csíkból" NEM!
Az európaiak 99 %-nak mandula, így ez nem is kérdés.
Teljesen átlagos szemed van, semmi "hiba" nincs benne, amit korrigálni "kellene" sminkelésnél. Úm. szerencsés szem, könnyű sminkelni.
3/9 A kérdező kommentje:
rendben koszi
2014. máj. 23. 11:21
4/9 anonim válasza:
Nekem a kék szemű csajok a gyengéim (én is kék szemű vagyok ) de a te szemed nagyon szép :) és a szempilláid is szépek 19/F
5/9 anonim válasza:
cukik a szemeid *-*
mást nem tudok róla mondani
6/9 anonim válasza:
Az első képbe beleszerettem! :D Imádom!:D
7/9 A kérdező kommentje:
Jaj koszi :D
2014. máj. 24. 08:12
9/9 anonim válasza:
szerintem gyönyörű, de ha a fejed tetejét is benne hagytad volna, akkor még arányosabban lehetne látni a szemeket, ha már az arcodat nem vállalod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!