Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most tényleg olyan felháborító...

Most tényleg olyan felháborító egy kicsi smink? 13L

Figyelt kérdés
Naszóval ebbe a tanévbe elkezdtem sminkelni magam.Nem kell valami hű de nagy valamire gondolni,szempillaspirál,halvány szájfény,púder a pattanásokra meg szemhélypúder de az is olyan hogy alig van szine.Anya ezt megtudta és elkezdett kiabálni hogy ő nem ribaЍnak nevel.De a púdert ő ajánlotta,szehéjpúder elsősen kaptam (akkor még csak poénkodtam hétvégén) a szempillámon meg nem látszik higy festem,a szájfény meg hamar lejön.De most ez tényleg ilyen felháborító?13/l
2015. okt. 20. 06:22
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
33%
Ha nem is látszik akkor nincs értelme. Főleg a seszínű szemhéjpúdernek. Plusz ha elsősként kaptad, már vagy 4 éve lejárt, a kukában lenne a helye, nem pedig az arcodon.
2015. okt. 20. 13:48
 42/48 anonim ***** válasza:
52%

39 éves vagyok és sosem sminkeltem magam. Viszont nem látom, mi a gond a kérdező által írt szolid dolgokkal. Egyesek még a szájfénybe is belekötöttek, de miért? Az igazán ártatlan dolog... A szempillaspirál durva lenne, ha erősen, vastagon látszana, de így max. kiemeli a kislány szemét (nekem is roppant jól állna az ilyen, ha vesződnék ilyesmivel).

13 évesen már alakul a lány, ilyen kis kezdeti lépéseket teni szolidan szerintem nem akkora gond.

Az egészségügyi vonatkozásokhoz nem értek s személy szerint nem gondolom, hogy mindennap smink kellene (de ez felnőttekre ugyanúgy áll), de ha valakinek ez kell... Ha ez a kislánnyal a legnagyobb baj (nem az, ld. szemhéj ly-nal, de én mindig érzékeny voltam a helyesírásra), akkor egész rendes lány, a mai világban főleg.

2015. okt. 20. 18:29
 43/48 A kérdező kommentje:
Szemhéjpúdert azért használok mert sokszor nem tudom kialudni magam rendesen és ugye nekem besotétedik,és arra már hitte azt helyettestanár hogy festem magam.És nem azta szemhéjpúdert használom,meg az nem olyan volt hanem olyan kicsiknek az a játék valami..
2015. okt. 20. 19:15
 44/48 anonim ***** válasza:
37%

Ha nem tudod kialudni magad, annak oka van. Vagy túl sokáig maradsz fent, vagy lelki oka van, bármi is, ki kell deríteni, nem sminkkel elfedni! Ezt a problémát kéne megszüntetni!

Amúgy meg senki nem írta, hogy a kérdező ettől prosti lesz, de ne mondjátok már, hogy 13 évesen az ISKOLÁBA normális dolog bármilyen sminket viselni!

2015. okt. 20. 22:27
 45/48 anonim ***** válasza:
74%

Egyébként egyik válaszolónak üzenném, hogy annak az osztálytársának nem az alapozótól lett csúnya bőre. Nyilván azért használta, mert az átlagosnál csúnyább lehetett a bőre. Nekem sem volt szép bőröm, életemben talán kétszer használtam alapozót, ápolom rendesen a bőrömet, 23 éves vagyok de még mindig problémás a bőröm. Bezzeg a nővéremnek, aki tini kora óta mindennap alapozót használt (és használ is a mai napig), pedig nem is volt annyira pattanásos mint én, de gyönyörű bőre van, alapozó nélkül is, nem is igazán értem miért használ, azt mondja egészségesebbnek tűnik tőle a bőre, vagy mi.. :)

Tehát az alapozó nem hinném, hogy káros lenne a bőrre. Sőt, állítólag sok közülük hidratál.

2015. okt. 21. 00:13
 46/48 anonim ***** válasza:
25%
#44, ha így érzi jól magát, akkor de, teljesen normális dolog...
2015. okt. 21. 00:35
 47/48 anonim ***** válasza:
53%
Felesleges dolog
2015. okt. 21. 19:08
 48/48 anonim ***** válasza:
65%

Igen, tényleg ilyen felháborító mert még gyerek vagy.

Azért mert majmok között élünk nem kell nekünk is azzá válnunk és leutánozni őket. Ezt a tanácsolom.

2015. okt. 31. 23:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!