Most tényleg olyan felháborító egy kicsi smink? 13L
Szerintem nevetséges amikor már általános iskolában jatszak a nagylànyt. A másik dolog meg, hogy nagyon bénán is sikerülnek ezek a sminkek.
A szempillaspiràllal nincs bajom egyedül. Hiszen megertem, hogy abban a korban vagy amikor nem vagy elégedett magaddal, és folyton másokhoz hasonlítod magad.
De ha nem akarsz nevetségesen kinézni, mást ne nagyon használj. A szemhéj púdert különösen nem ajánlom (ahhoz hogy normálisan nézzen ki kell hozzá legalább 3 közel azonos szín, ecsetek, szemhéj alapozó, tus). Szóval egyrészt kontár munka lesz, másrészt még korai.
Bár én felnőttként sem szoktam komolyan sminkelni, csak szempillaspiràlt használok és az egyik szemöldököm sokkal rövidebb mint a másik, azt szoktam korrigàlni.
Én kb középiskolàs kortòl engedném meg a lányomnak, hogy sminkeljen. De akkor se az 5kg alapozó és púder stílusban.
Szerintem várj még vele.
Én 20 éves vagyok, és tavaly kezdtem el sminkelni magam. Csak szempillaspirált és korrektort használok. Szóval nem valami sok.
Figyelj. 13 évesen felesleges sminkelned magad, könyörgöm. Púder és szájfény meg főképp haszontalan. A púder csak rontja a bőröd, a szájfényt pedig teljesen felesleges használni, annyi, hogy kicsit fényesebb lesz a szád, hú.
Higgy nekem, még ráérsz ezekkel a dolgokkal, bőven ráérsz. Ne akarj másoknak megfelelni. Úgy vagy szép, ahogy vagy.
Szerintem csináld, ha jól esik. Nem értem, páran úgy beszélnek itt a sminkelésről, mintha sátántól való lenne. KB én is 13-14 évesen kezdtem el "sminkelni " (szempillaspirál, enyhe szemceruza), és nem lett belőle semmi bajom,nem felnőttes akartam lenni ezáltal, hanem jobban éreztem magam tőle.
Egyébként meg szemhéJpúder. És pattanásra ne púdert használj, hanem korrektort, mert a lepúderezett pattanás undorító.
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!