Anyukaként mit gondolnál, ha a volt férjed ilyen ajándékot adna a közös lányotok születésnapjára?
Èn már rengeteg helyen jártam a világban(Dubaiban is). 19 évesen egyedül mentem New Yorkba, habár ott várt egy család akiknél voltam.
Sok kérdés merül fel. Hol fog a 2 lány agyadül megszállni? Mit fognak csinálni a 2 hét alatt? Ki fogja finanszírozni az ottlétüket(értem itt a zsebpénzt)? Mert ha all inclusive (ami nem jellemzö Dubaira), is sok mindent kell fizetni még mellé, mint italok, vásárlás, városnézés. Ezek nem kevésbe kerülnek.
Miért akarja a volt férj, hogy a gyerekek egyedül mennyenek? Mert hogy mehetne a volt férjjel is együtt. Miért éppen Dubai, miért nem kevésbé veszélyes ország, itt auropán belül, vagy pl maldív szigetek ahol sokkal kevésbé tud valami történni.
Nekem tuti Dubai lenne az utolsó ahova egyedül elengedném a 18 éves lányomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!