Anyukaként mit gondolnátok? Ciki, hogy nem leszek itthon a testvérem első hónapjaiban? Hogy mondjam el?
Elméletileg kedd reggel elutazom és csak augusztusban jövök vissza 2 hétre, majd újra repülőre ülök és csak szeptemberben jövök haza.
De a féltestvérem június 19.-én fog megszületni és nem szeretném, hogy ezért összevesszünk anyával.
Az a baj, hogy tavasszal 3 hetet az Államokban voltam, télen sem voltam sokat itthon és pont nemrég mondta anya, hogy örül azért, mert végre itthon leszek egy kicsit. Szóval félek, hogy teljesen csalódott lesz, amiért lelépek.
Anyukád helyében azért lennék csalódott, mert sunnyogsz és nem szóltál időben. Ez elég gyerekes.
Mondjuk akkor kellett volna szólnod, mikor beszélt a nyárról.
17 éves vagyok, érettségizni fogok jövőre.
Én sem így terveztem, csak pár nyaralásról, fesztiválról volt szó, de azok sem voltak fixek. Többet lettem volna itthon, mint külföldön.
Megint én? Sosem írtam még ki olyan kérdést, amiben a családomról lett volna szó.
Miért tenné meg anya, hogy nem enged el?
Az senkinek sem lenne jó.
Műtik, úgysem lehetek ott.
Ez nem csak utazgatás... Kényes téma, nem szeretném ide leírni és nem is rólam van szó.
Nekik sem lenne jó, ha nem engedne el. De úgyis elenged, ismerem.
Gyakorlatilag a szomszéd utcába se mehetsz az Anyad engedélye nélkül.
Amúgy nem unod még, hogy szinte mindennap festészet ugyanazt a kamu kérdést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!