Anyukaként mit gondolnál, ha a volt férjed ilyen ajándékot adna a közös lányotok születésnapjára?
Figyelt kérdés
2 hét Dubaiban ősszel. A lányotok 18 éves és a nővérével menne, aki 21.2015. aug. 13. 14:03
31/34 anonim válasza:
szerencsere ugy neveletem a gyerekeket hogy ures csillogas homok es shoppingolas nem vonza oket
Dubaiban semmi nincs csak homog meg shopping 2 het alatt elverhetnek egy par evi fizetest es hazjonnek egy gucci chanel stb tastkaval ertelme nulla
A markas dolgok az onbizalom potlasara hasznaljak az emberek
32/34 A kérdező kommentje:
Igen, én vagyok a lány, akinek az ötlete volt az ajándék.
Bár a # 30 kommentelő felháborodását nem értem, nem pontozok soha.
Igazából nem teheti meg, hogy nem enged el, hiszen már 18 vagyok. Csak az a gond, hogy volt egy kisebb vitánk az ajándék miatt és ezért voltam kíváncsi arra, hogy más szülők mit mondanának ilyen helyzetben.
2015. aug. 14. 13:50
33/34 anonim válasza:
Mondjuk én elengednélek, de egy ilyen "nem teheted meg, hogy nem engedsz el, 18 vagyok" beszólásra azért megkérdezném, hogy és visszajönni hová akarsz.
34/34 anonim válasza:
Oké, te vagy a lány, kíváncsi voltál. És mire mész azzal, hogy más szülők mit mondanának ilyen helyzetben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!