Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukaként mit gondolnál, ha...

Anyukaként mit gondolnál, ha a volt férjed ilyen ajándékot adna a közös lányotok születésnapjára?

Figyelt kérdés
2 hét Dubaiban ősszel. A lányotok 18 éves és a nővérével menne, aki 21.
2015. aug. 13. 14:03
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Kíváncsi vagyok arra, hogy más anyukának mi lenne ilyen helyzetben a reakciója.
2015. aug. 13. 16:10
 22/34 anonim ***** válasza:
67%

Örülnék neki, és persze aggódnék is, de egy anya akkor is aggódik a büdös kölökért, ha csak három várossal arrébb utazik.:-)

Az más kérdés, ha speciálisak a körülmények, apa pl. ismert leánykereskedő, vagy folyamatosan azon mesterkedett, amíg a gyerekek kiskorúak voltak, hogy minél kevesebbet áldozzon az eltartásukra, holott nem jelentett volna neki semmilyen megterhelést, vagy felületes, hülye kis sznoboknak próbálta őket nevelni, esetleg a továbbtanulásukat nem támogatja, ezt viszont odarakja nekik stb, stb. Nyilván ilyen esetekben némileg árnyaltabb a reakció, ill. van, ami kifejezetten kizáró tényező.

2015. aug. 13. 16:55
 23/34 anonim ***** válasza:
63%
Nézd ez most azért nem is tudom milyen,szóval azt írod gyakorlott utazók többször jártak már Dubaiban,most meg kapott egy ajándék utat,ez pont olyan mintha Én kiírnám,hogy a lányom kapott az apjától egy Mátrai utat(mert a Mátrában már többször járt,tehát semmi extra nincs már benne),Mi értelme ki írni egy ilyen kérdést? Itt a Dubai a lényeg? Hogy írják rá,hogy hűűű meg haaa,meg gondolják,hogy "ej milyen jó nekik,ez már náluk szinte rutin,hogy ilyen egzotikus helyekre utaznak".Ez vagy kamu kedves kérdező,vagy csak hencegsz.
2015. aug. 13. 17:23
 24/34 A kérdező kommentje:

Utolsó, ha nem vagy tisztában a részletekkel, minek válaszolsz?

Nem kamu és nem is hencegés. Leírtam az előző kommentben, hogy más anyukák véleményére vagyok kíváncsi.

Tudod, hogy miért? Nem. Na látod, akkor maradj csendben, ha kérhetem.

2015. aug. 13. 17:30
 25/34 anonim ***** válasza:
65%
Csak annyival vagyok tisztában,és a többi válaszoló is ,amennyit leírsz.Ha nem írsz le mindent,hogy vársz véleményt?
2015. aug. 13. 17:44
 26/34 anonim ***** válasza:
31%
Én személy szerint jobban örülnék, ha a lányomnak egy gazdagabb történelmű ország lenne a kedvence, nem egy olyan, aminek nagy része az elmúlt pár évtizedben épült, de ha tényleg menni akar, én örülnék, hogy mehet. Különben meg ha már jártak ott, akkor miért parázol?
2015. aug. 13. 20:41
 27/34 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem ennek leginkább a volt férj személyiségétől kéne függnie. Ha ő megbízható, megbízol abban, hogy maximálisan fog vigyázni a lányaitokra, akkor szívesen elengedném őket. Azt is írtad, hogy rutinos utazók, gondolom angolul is jól beszélnek. Nem hiszem, hogy bármilyen probléma lehetne ebből.

Dubai pedig biztonságos hely. [link]

2015. aug. 13. 22:04
 28/34 anonim ***** válasza:
30%
Nem engedném a lányaimat Dubaiba "bulizni".
2015. aug. 13. 22:14
 29/34 anonim ***** válasza:
22%

Én arra gondolnék, hogy az iskolai szünet nincs két hetes, márpedig egy 18 éves gondolom még tanul. Az pedig fontosabb az utazgatásnál meg a láblógatásnál, úgyhogy lesznek szívesek megoldani a kötelező feladatokon kívül. Nem érdekel, hogy ellógható. Nem érdekel, hogy lehet igazolni. Persze ha dolgozik, úgy osztja be a szabadságát, ahogy akarja.

Egyébként meg tényleg nincs sok értelme a kérdésednek, már ne haragudj. Ha ez nálatok a megszokott, akkor mégis mit kéne hozzászólni? Lehetne fantáziadúsabb az ajándékozó?

2015. aug. 14. 12:11
 30/34 anonim ***** válasza:
49%

Aha. A pontozásból -a kultúrára való hivatkozásnál s a sekélyes bulizástól való féltéstől való 0-ra lepontozásból most már világos: a lány a kérdező , aki bulizni-pasizni akar, de felelősségteljes anyja nem akarja engedni.

Igaza van anyukádnak! Művelődj, tanulj, ne arab olajmágnások nemi szervei után kússzál laposban.

Na pá.

2015. aug. 14. 12:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!