Nem ciki anyukaként egyetemen tanulni? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
25 éves vagyok, nappalin tanulok egyetemen, mellette diákként dolgozok. Kisfiam óvodás. Valaki megszól, hogy ennyi idősként nem tanulni kellene, főleg nem diákként dolgozni. Szerintetek?2014. szept. 11. 17:16
1/34 anonim válasza:
Ugyan már. A tanulás meg az anyaság (vagy apaság) ettől független.
2/34 anonim válasza:
Én anyaként tanultam és végeztem el egy tanfolyamot, plusz a jogosítványt is most nemrég kezdtem el, a tanfolyamon alig volt 1-2 ember, aki idősebb lett volna tőlem. De nem különösebben érdekel. Szerintem az sosem baj, ha az ember dolgozik és mellette képezi is magát, mert sosem tudni. Az még senkinek nem ártott meg, ha több lábon is állt egyszerre.
Ne foglalkozz másokkal.:)
4/34 anonim válasza:
Nálunk az egyetemen sok kisgyerekes anyuka van, nálad idősebbek is, senki nem szólja meg őket, ugyanúgy kezeljük őket, mint a többi szaktársunkat. Ha valaki beszól emiatt, az csak irigykedik szerintem.
6/34 anonim válasza:
Ennyi idősen nem tanulni kellene? Akkor tanulsz, amikor tudsz, akarsz, lehetőséged van.
Ne is foglalkozz az ilyen ostoba megjegyzésekkel.
7/34 anonim válasza:
Én is egyetemen vagyok, ovis a lányom, dolgozom. Levelezőn(kivéve a nappaliról átjelentkezettek) az évfolyamon majdnem én vagyok a legfiatalabb (28/N). Egyáltalán nem érzem gázosnak a dolgot. :)
Nem kell foglalkozni az ilyen emberekkel!
8/34 anonim válasza:
Mennyi idősen? Édesanyám 40 évesen döntött úgy, hogy szeretne még egy diplomát, és hárman vagyunk testvérek... egy meglepett hangot nem hallottam ezzel kapcsolatban még az idős rokonoktól sem.
9/34 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy azért szólt meg valaki, mert anyukaként tanulsz. Gondolom inkább azért, mert nem levelezőn és így valaki más tart el a gyerekeddel együtt. Mondjuk ehhez sincs semmi köze másnak.
10/34 anonim válasza:
Az ilyen idiótákkal ne foglalkozz. Én 30 évesen tanulok nappalin, mert most sikerült megteremtenem a lehetőséget rá. Jó annak, akinek korábban sikerült, de feladni a terveidet azért, mert elcsúsztál pár évet, elég nagy butaság lenne. Ha pedig diák vagy és tudsz diákmunkázni, élj vele. Kevesebb kötöttséggel jár és jobban fizet, mintha belépnél egy normál munkahelyre. Fogalmam sincs, mi motiválja azokat, akik megszólják, ha valakinek másképp alakult az élete.. Talán irigykedik, mert ő már nem merné bevállalni? Mert hogy nem jó szándék áll mögötte, az biztos. 25 évesen egyébként nagyon fiatal vagy, a legtöbb hasonló korú ismerősöm még egyetemista, és nem hogy gyereke nincs, de még a feltételek megteremtése is sok éves messzeségben áll tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!