Mit kezdesz a hosszú hajaddal anyukaként? Ciki befonni?
Dehogy ciki, esetleg a két copfba fonást mellőzd...
Én befonva hordom legtöbbször, senki nem szólt még rám, hogy béna lenne. Néha Apuka Lara Croftnak csúfol... :)
Jo a kerdesed!
En is altalaba copf-ban hordom pedig igazan kiengedve szeretem de a 10 honapos kisfiam es a haztartas miatt inkabb csak setalaskor engedem ki.
Igy otthon marad a konty a copf meg a fonott frizura.
Nalunk Apa ragaszkodik a hosszu hajhoz de amugy sem all jol nekem a rovid.
10 honapos kisfiu anyukaja
Én levágattam, mert utálom a copf és hajcsat minden formáját (idegesít, ha van valami a fejemen).
Nem csutkára vágattam, hanem ilyen kis állig érő tépettre, tök kényelmes.
Amúgy nem azért vágattam le, mert zavarta a babámat, vagy engem, hanem nagyon durván hullott. Most már nem hullik, így megint növesztem :)
Simán befonom, sőt néha kettőbe ;-)
Itthon szinte mindig össze van fogva, mert a 10 hónapos leánykám szereti tépni, ha sétálunk akkor kiengedem.
Szülés után 6-7 hónapig nagyon hullott, most viszont már normális. Szépen megnőtt a terhességem alatt, már majdnem derékig ér :-)
Levágatni nincs szivem, ill. akkor szárítgatni kell, formázni stb. amihez nincs türelmem és időm. Így viszont csak megmosom és hagyom magától megszáradni.
Itthon általában csak copfba kötöm, így a leggyorsabb és legkényelmesebb. Ha megyünk valahová (akár csak a játszótérre, vagy vásárolni, szülőkhöz, ilyesmi) akkor gyakran fonom, nem csak egybe, kettőbe is néha! Mindenki azt mondja, nagyon jól áll én meg szeretem így.
Holnap ballagásra megyünk, este becsavarom, úgy szép kis romantikus konytyba tudom tűzni reggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!