Ha túl hosszú kislányomra a nadrág, de nem szeretnék vágni belőle, akkor hogyan oldhatnám meg, hogy már most hordani tudja?
A felhajtással óvatosan, én pórul jártam, sajna, lejárta a gyerek a hajtást, így középen lukas...
Törökös figura, ha puha anyagú a nadrág. Fűzz egy madzagot az aljába, úgy ahogy a kabátok aljában is van, és úgy tudod állítani, ha így nagyon zavaró... akkor passz.
En fel szoktam hajtani, ha valamelyik hosszu. Inkabb ket vekonyabb felhajtast csinalok, a cipo ezt igy megtartja, az egy vastagabb felhajtas konnyebben lecsuszik.
De ugy is csinaltam mar (amikor volt idom, mert csak egy gyerek volt), hogy nagyon apro, szabalyos oltesekkel felvarrtam en kezzel. Mondjuk ez azert kevesbe jo, mert mosaskor nem tudod leengedni, mashogy eri a viz, a mososzer, mashogy eri a feny szaradas kozben, ha tartosan igy marad, akkor hiaba engeded le, eltero lehet lent az anyag szine.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!