20 éves anyuka vagyok és szeretnék szépségpont piercinget. Nagyon ciki lenne anyukaként?
Miért lenne ciki? Azért mert anyuka vagy, még nem kell feladnod a személyiségedet. Te ugyan az a nő vagy, mint mielőtt gyereked lett, csak több felelősséged van. Én úgy vagyok vele, hogy amit nem a gyerekemtől veszek el, azzal nincs semmi gond. Én 21 vagyok, és nekem 3 piercingem is van, az orromban, az ínyfékemben és a nyelvemben is. És van egy tetoválás a vállamon. Ha valakinek ez tetszik, akkor tök mindegy, hogy van-e gyereke vagy nincs. Egyszer nekem itt valaki beszólt, hogy egy anyukának már nem kéne punk zenét hallgatnia meg punk koncertre mennie (arról volt szó asszem, hogy gyerek mellett el lehet-e menni néha szórakozni, és én írtam, hogy havi egyszer tuti el szoktam menni, vagy legalább két havonta), de hát miért változna meg a (zenei vagy akármilyen) ízlésem azért, mert gyerekem van? Az igaz, hogy van amiben változtam, azóta sokkal nőiesebben öltözködöm, de 12 éves korom óta imádom a piercingeket (akkor még persze nem volt), a punk zenét és a horror filmeket, regényeket (erre is valaki azt mondta, hogy egy anyukának nem való). Nem tudom, miért kéne ezen változtatnom, gondolom más, aki mondjuk mielőtt gyereke lett volna, imádta a mittudomén pl. virágmintás ruhákat, a Beatles-t és a romantikus filmeket, az azért, mert gyereke van, nem fog mást szeretni. Akkor mással ez miért lenne így?
Nyugodtan csináltass csak piercinget. Amúgy én sok anyukát láttam már, akinek piercingje van, vagy éppen 20 centis magassarkúja, mert neki meg ez a stílusa, és nem szoktak rájuk furán nézni. Amúgy rám sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!