5 éves kisfiú és 2,5 éves kislány közös szobáját dekorálhatjuk Micimackóval és barátaival? Ciki?
Figyelt kérdés
Vagy milyen más dekoráció lehetne a közös szobájukban?
Nem telik nagyobb lakásra, és együtt kell lakniuk a következő években.
2011. okt. 11. 12:22
1/9 anonim válasza:
amíg a fiad nem lesz iskolás,addig nem lesznek gondok,de egy iskolásnak már általában ciki az ilyen,úgy 6 éves korig mehet Micimackós egy fiúnak,attól felfelé már dedós lesz,tapasztalat
2/9 anonim válasza:
előző vagyok:inkább állatos,pl lovas,kutyás,vagy macskás képekkel jól meg lehetne csinálni
3/9 anonim válasza:
esetleg dzsungelállatos-őserdős dekoráció?
vagy lovagok (esetleges kalózok) és tündérek?
mi innen rendeltünk :
oldalt : webáruház, ott pedig a "Djeco: Deco" fülecske
görgesd le, mert a faliképek alatt kezdődnek a falmatricák), nagyon szépek és minőségi termékek, jó szívvel ajánlom!
4/9 anonim válasza:
Én nem dekorálnám Micimackóval. ahogy írták már előttem, inkább állatokkal. Nálunk állatos falmatricákkal van teleragasztva a fal.
5/9 anonim válasza:
5 évesen válasszon magának, és csimálj egy lányos meg egy fiús sarkot.
6/9 anonim válasza:
első vagyok,én egy macsekot festettem a szobám falára,még most is ott van és tetszik
7/9 anonim válasza:
nézd,én ezekkel szemezek egy ideje,annyira jók szerintem
8/9 anonim válasza:
utolsó vagyok. amúgy szerintem nem ciki, ha a nagynak is ez tetszik. ha nem, érdemes csinálni egy lányos, meg egy fiús sarkot vagy egy olyan mintát választani,ami mindkettőnek tetszik. Én még kisiskolás koromban is szerettem micimackót.
9/9 anonim válasza:
Tegyél madarasat vagy cica sziluettet a villanykapcsoló fölé mintha ott nyújtózna vagy a 🐦 ott repülne. Még menő a sötétben világító csillag a falra ablakra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!