Miért olyan ciki, hogy ügyeleten szültem? Miért kapok lesajnáló tekinteteket mikor kiderül?
Mikor beszélgetek valakivel, és kiderül, hogy nem volt dokim, szülésznőm, akkor nagyon meglepődnek....van, aki visszakérdez kikerekedett szemekkel, hogy "komolyan???"
Én ezt nem értem.
Igen, nem volt arra pénzünk, hogy havi 10est kiadjuk, és pluszba fizessünk 100 körül a szülés után.
De ez ilyen ritka, és ciki dolog?
Miért törődsz vele? Kit érdekel,hogy mások mit mondanak?
Te egészséges vagy,a baba egészséges,ez a fontos és kész.
Mindenki más bek.phatja
Barátnőm is így szült nemrég. Ő majdnem fogadott orvost, már a végén, de végül nem tette. Mivel hosszasan vajúdott, és a szülésznő végig sokat segített, az ő munkáját végül honorálták, de ők sem úgy készültek. Valójában a nagyszülők adtak, és abból kapott.
Én nem tartom cikinek, szerintem nem is ritka, csak nem szokták reklámozni, mert erről nincs olyan sok mindent beszélni, mint mondjuk ha van fogadott orvosod, akkor róla, hogy mennyit kap, kapott, milyen orvos, stb.
Ne törődj senkivel, akinél szültél, nem fog éhen halni, nektek meg nyilván szükség volt most minden tízezerre.
Nem ciki, de ritka és bátor dolog.
És ez nem a te hibád! Magyar egészségügy.
Ne foglalkozz velük!
Ezért volt jó,h itt szhelyen egy időben csak ügyeletesnél lehetett szülni.
De h még csecsemőst is fogadni kell egyes helyeken,na azon már megáll az eszem....
a 3ik gyerekemnél tudatosan nem választottam szülészt vagy szülésznőt sem orvost és még bábát sem
volt két rossz tapasztalatom és gondoltam most megúszom ezt
sikerült is velem igy sokkal többet foglakozott a doki :-)
és két szülésznő is
császár lett a vége de nem bánom mivel már másnap majdnem hazazavartak a 2 nagyobbhoz de sajna csak 3 nap sikerült szabadulnom .-))
soha nem volt semmi rossz beszólás mert nem volt fogadott orvosom
amugy a Szent Imrében szültem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!