Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem ciki anyukaként egyetemen...

Nem ciki anyukaként egyetemen tanulni? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
25 éves vagyok, nappalin tanulok egyetemen, mellette diákként dolgozok. Kisfiam óvodás. Valaki megszól, hogy ennyi idősként nem tanulni kellene, főleg nem diákként dolgozni. Szerintetek?
2014. szept. 11. 17:16
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
82%
Anyaként, egyetemistaként, hogy kérdezhetsz ekkora butaságot? Nem tanultatok az élethosszig tartó tanulásról az egyetemen? Van aki 5 évig járja a gimnáziumot, utána kezd el gondolkodni merre induljon. Nem látod, hogy a tanulás egyre inkább kitolódik körülötted?
2014. szept. 11. 20:19
 22/34 anonim ***** válasza:
64%

A 20-asnak:

Ki az a hülye aki estig bent van a suliban minden nap? Te ismersz ilyet? A kérdező már rutinosan melózik lehet mert van még erre is ideje, amíg a gyerek oviban van.

2014. szept. 11. 20:23
 23/34 anonim ***** válasza:
86%

Anyukam 45 evesen szerezte meg az elso diplomajat :). Szoval nyugi, egyaltalan nem ciki.

Az ilyeneknek meg vissza kell vagni. Azert tanulsz, hogy meg tobb mindent adhass a csaladodnak. Ha vki ezert lenez, azzal bajok vannak.

2014. szept. 11. 21:40
 24/34 anonim ***** válasza:
93%
Nekem volt este fél 10-ig tartó órám is...ebben semmi fura nincs.:) bár nem büfészak volt.
2014. szept. 11. 22:22
 25/34 anonim ***** válasza:
85%
Dehogy ciki!:) anyum is csak kb. 3 éves korom után végzett egyetemen, mégis emberek lettünk mindannyian :)
2014. szept. 11. 23:12
 26/34 anonim ***** válasza:
66%

Ne hallgass az ilyen rosszindulatú, buta emberekre.

Én 42 vagyok, 2 gyerekkel, most járok nyelviskolába.

Azért kezdtem ilyen későn, mert most lettek akkorák, hogy eltudjak mellettük járni órákra.

Tanulni soha nem késő!

2014. szept. 12. 05:39
 27/34 anonim ***** válasza:
16%

"Ki az a hülye aki estig bent van a suliban minden nap? Te ismersz ilyet? A kérdező már rutinosan melózik lehet mert van még erre is ideje, amíg a gyerek oviban van."

Na ez az akkor mégis csak a tanulás vagy a gyerek rovásara megy az egész. Teljesen normális,hogy este is vannak órák.

2014. szept. 12. 10:19
 28/34 anonim ***** válasza:
78%

Apósom az érettségije előtt tudta meg hogy lányunokája lesz. Vigyorgott, dicsekedett, meg ultrahangfotót mutogatott a vizsgabiztosoknak.

Rákövetkező decemberben meg vitte be a gyereket a főiskolára, megmutatni a csoporttársaknak.

2014. szept. 12. 12:02
 29/34 anonim ***** válasza:
76%

En is nappalin tanultam gyerekekbes hetvegi munka mellett.

Azt sinyli meg a gyerek ha kepzetlen marad az anya nem azt ha tanul.

2014. szept. 12. 12:34
 30/34 anonim ***** válasza:
13%
Ezért mondtam utolsó hogy nem ciki de suli majd gyereknek kéne lennie a sorrendnek.
2014. szept. 12. 13:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!