Nem ciki anyukaként egyetemen tanulni? Bővebben lent.
A 20-asnak:
Ki az a hülye aki estig bent van a suliban minden nap? Te ismersz ilyet? A kérdező már rutinosan melózik lehet mert van még erre is ideje, amíg a gyerek oviban van.
Anyukam 45 evesen szerezte meg az elso diplomajat :). Szoval nyugi, egyaltalan nem ciki.
Az ilyeneknek meg vissza kell vagni. Azert tanulsz, hogy meg tobb mindent adhass a csaladodnak. Ha vki ezert lenez, azzal bajok vannak.
Ne hallgass az ilyen rosszindulatú, buta emberekre.
Én 42 vagyok, 2 gyerekkel, most járok nyelviskolába.
Azért kezdtem ilyen későn, mert most lettek akkorák, hogy eltudjak mellettük járni órákra.
Tanulni soha nem késő!
"Ki az a hülye aki estig bent van a suliban minden nap? Te ismersz ilyet? A kérdező már rutinosan melózik lehet mert van még erre is ideje, amíg a gyerek oviban van."
Na ez az akkor mégis csak a tanulás vagy a gyerek rovásara megy az egész. Teljesen normális,hogy este is vannak órák.
Apósom az érettségije előtt tudta meg hogy lányunokája lesz. Vigyorgott, dicsekedett, meg ultrahangfotót mutogatott a vizsgabiztosoknak.
Rákövetkező decemberben meg vitte be a gyereket a főiskolára, megmutatni a csoporttársaknak.
En is nappalin tanultam gyerekekbes hetvegi munka mellett.
Azt sinyli meg a gyerek ha kepzetlen marad az anya nem azt ha tanul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!