Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukaként mit gondolnál, ha...

Anyukaként mit gondolnál, ha a volt férjed ilyen ajándékot adna a közös lányotok születésnapjára?

Figyelt kérdés
2 hét Dubaiban ősszel. A lányotok 18 éves és a nővérével menne, aki 21.
2015. aug. 13. 14:03
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
97%

Dubai sokkal biztonságosabb, mint Magyarország, tele van európaiakkal, akik ott dolgoznak. Mind a két lány nagykorú, tehát igazából nincs szükség a beleegyezésedre, hogy elmenjen. Ha az exférj finanszírozza a lakhatást és a költekezést a két hét alatt és rád semmilyen anyagi felelősség nem hárul, akkor hülyeség lenne nem "elengedni".

Bár, mivel ősszel mennek, gondolom arra az időre kiesne a suliból.

2015. aug. 13. 14:36
 12/34 anonim ***** válasza:
73%
A volt férj az a lányok apukája, aki ha megteheti örömöt akar szerezni a nagykorú lányainak. És ha nem tudnak magukra vigyázni, akkor nem jól lettek nevelve.
2015. aug. 13. 14:46
 13/34 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem tök hülye ajándék.

Emellett Dubai biztonságos. Nagyon biztonságos. Én többször is jártam.

2015. aug. 13. 15:06
 14/34 anonim ***** válasza:
14%

Dubai már olyan divatos utazási célpont, mint pl Párizs. Ez is csak egy turistaparadicsom.. Anyukának nem az a baja, hogy túl drágának találja az ajándékot, vagy félti a lányát?

Amúgy apuka menjen csak velük, 18 évesen én sem szívesen engedném a lányom 2 hétre.

29N

2015. aug. 13. 15:13
 15/34 anonim ***** válasza:
57%

A volt férj az a lányok apukája, 12-ews na látod, itt rontott a hazug kérdező, és mikor megkérdeztem, hogy kié a másik lány, ijedtében lenullázta. Ócska kamu, a disznóól mellett Dubairól ábrándozik a nyanyus

:D:D:

2015. aug. 13. 15:30
 16/34 A kérdező kommentje:

Az ajándékot a kisebbig lány kérte a 18. születésnapjára, mert az apukája ragaszkodott ahhoz, hogy ne csak pénzt kapjon, hanem legyen valami maradandó emléke is.

Mindkét lány rutinos utazó, egyedül is repültek már, baráti társasággal is többször voltak nyaralni, Dubaiba sem most először mennek.

All inclusive ellátással mennek egy megbízható szállodába, a fő cél a pihenés.

Nem az apjuk szeretné, hogy egyedül menjenek, de azért ilyen korban már nem az apjukkal mennek nyaralni, ha pihenni, bulizni vágynak.

Azért pont Dubai, mert a szülinapos lánynak az a kedvenc helye, most megy harmadjára.

Utolsó, igen kulturált válaszadó:

Szóval szerinted azért lettél lepontozva, mert feltettél egy kérdést és én "ijedtemben" lepontoztalak? :)

Ez elég röhejes, ne is haragudj.

1. A kérdésre érkező válaszokat nem csak a kérdés kiírója pontozhatja. Egyedül nem is pontozhatnálak nullára.

2. Ne engem gyanúsítgass azért, mert egy egyszerű mondatot nem bírsz értelmezni.

Igen, a 2 lánynak a fent említett férfi az apja. Nagyon komoly logikát igényelt ezt megállapítani.

2015. aug. 13. 15:49
 17/34 anonim ***** válasza:
13%

"ha a volt férjed ilyen ajándékot adna a közös lányotok születésnapjára?

2 hét Dubaiban ősszel. A lányotok 18 éves és a nővérével menne, aki 21."

Bocsánat, akkor nem kamuzó vagy, csak szimpla bunkó, aki jólétében nem tud mit kezdeni a családtagjaival, a közös nagyobbik lányt kísérőnek adja a veszélyes út mellé, neki nem ajándék.

2015. aug. 13. 15:56
 18/34 A kérdező kommentje:
Ez már csak rosszindulatú kötözködés, Te is tudod.
2015. aug. 13. 15:57
 19/34 anonim ***** válasza:
97%

Akik azt hajtogatják, hogy Dubai veszélyes, azok ezt mire alapozzák? Megragadt bennük, hogy ott rengeteg a k.va, és akkor biztosan minden odalátogató nőt el is adnak azonnal? Netán összemossák a Közel-Keleten zajló harcokkal, mondván, "arab-arab"? Volt ott bármelyikőtök is? Ért titeket attrocitás?

Mert elárulom, Dubai egy divatos, nyüzsgő turistacélpont, semmi olyan veszélynek nincs kitéve egy odalátogató fiatal nő, ami ne érhetné mondjuk Párizsban, Rómában vagy akár Budapesten.

2015. aug. 13. 16:01
 20/34 anonim ***** válasza:
96%

Nem gondolnék semmi különöset, csak azt, hogy ajándékot kapott a lányom, ami két hét Dubai-ban.

Mi a kérdésed célja pontosan?

2015. aug. 13. 16:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!