Miért nem érti meg a párom, hogy kár lett volna, ha velemegyek a fia születésnapjára?
Figyelt kérdés
Ma van a párom fiának a 21. születésnapja. Párom elment hozzájuk és azt akarta, hogy mivel mindenki ott lesz ezért én is menjek vele. Hiába mondtam neki, hogy én nem akarok menni mert ott lesz a volt felesége is, nagyon összevesztünk, hogy én nem is szeretem őt.
Szerintetek is hiba lett volna elmennem?
2013. nov. 30. 15:32
1/23 anonim válasza:
cserben hagytad.
buszke lehetsz magadra.
igy kerj te is vmit tole!
2/23 anonim válasza:
Helyzett függő.. Ha az ex normális es ismeritek egymast, akkor simán mehettek volna.
Gondolom, nem két hete váltak el, es a gyerkőc,is mar eleg idos.
3/23 anonim válasza:
Szerintem te vagy a hibás, nem igaz, hoyg egy délutánt nem birtál volna ki az ex társaságában anélkül, hogy elkezdj vele veszekedni. A párod helyében nagy ívben kirúgnálak.
4/23 anonim válasza:
saját életed felett jogosan döntesz. ha ezt ő nem képes elfogadni ott gond van.
5/23 A kérdező kommentje:
Látásból ismerjük egymást a volt feleséggel, de ő utál engem. Szerintem csak balhé lett volna azt meg nem akartam.
2013. nov. 30. 15:46
6/23 anonim válasza:
Ez teljes mértékben körülmény függő.
Pl. Ha a férjem elhagyna egy másik nőért, utána én se örülnék, ha beállítana vele szülinapra.
De ha békében váltak el, vagy már mindenki túltette magát, nincsenek sérelmek, akkor miért ne?
7/23 anonim válasza:
nem ez a kérdés. döntöttél valamit a saját életedről s ezt felülbirálta, hatalmaskodni akart feletted.
8/23 anonim válasza:
Azért ne mert a kérdező önálló személysiéggel rendelkező önálló felnőt ember akinek joga van döntéseket hozznia a saját életéről.
9/23 anonim válasza:
Ezért ne kezdj elvált emberrel, és akkor nem lesz volt feleség:D
10/23 anonim válasza:
én azt se értem egy 21 éves gyerek szülinapját miért kell közösen ünnepelni az ex-el... más ha kisgyerekről beszélünk, de itt egy felnőtt fiúról van szó... elmehettetek volna külön is megünnepelni.. ha az ex utál engem a békesség kedvéért én se mentem volna el... miután elváltak a szüleim apunál is megünnepeltük, és otthon anyuval is... eszükbe sem jutott utána együtt ünnepelgetni... pedig nem váltak el haraggal..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!