Miért nem érti meg a párom, hogy kár lett volna, ha velemegyek a fia születésnapjára?
Ma van a párom fiának a 21. születésnapja. Párom elment hozzájuk és azt akarta, hogy mivel mindenki ott lesz ezért én is menjek vele. Hiába mondtam neki, hogy én nem akarok menni mert ott lesz a volt felesége is, nagyon összevesztünk, hogy én nem is szeretem őt.
Szerintetek is hiba lett volna elmennem?
Ők nagyon összetartó család.
Mit tegyek, hogy ne haragudjon a párom? Nincs semmi bajom a fiával, de nem akartam az anyjával találkozni.
Kérdezd meg hogy komolyan gondolja e azt hogy nem rendelkezhetsz a saját életed felett. Ha azt mondja igen, joga van ebben neki dönteni akkor neked meg azt kell eldönteni belemész e egy ilyen alárendelt helyzetbe. van aki belemegy, de van aki távozik s keres olyant magának akinek a szemében a nő egyenrangú fél.
Azt nem mondom hogy könnyű döntés.
Itt az a fő kérdés, hogy milyen a viszonyod a fiúval, és hogy a fiú szeretné-e, ha elmennél.
Ha jóban vagytok, és ő szeretné, akkor menj el. Ha elmész, ne a párod miatt menj el, és ha nem mész, akkor ne az ex miatt maradj otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!