Öngyilkosság három kicsi mellé ikreket bevállalni? Miért kell anyukámnak ilyet mondania?
Van már három gyerekünk. 7, 4 és másfél évesek.
Nemrég megtudtam, hogy újra terhes vagyok, de ikrekkel. Persze, eleinte féltem, de úgy gondoltuk, hogy megoldjuk. A házuk nagy, mindenkinek van külön szobája, nekem rengeteg a segítségem, a háztartással, itthoni dolgokkal sem kell bajlódnom. Így jut időm magamra, a férjemre és a gyerekekre is.
Viszont anyukám szinte sokkot kapott a hírtől... Úgy gondoltam, hogy ő fog a legjobban örülni, de nem így lett. Szerinte őrültség és nem érti, miért nem az abortusz mellett döntöttem. Ez azért lepett meg, mert mikor a fiunkkal terhes lettem, először pánikoltam, az abortusz is megfordult a fejemben és ő volt az, aki segített tisztán gondolkozni. Sosem gondoltam volna, hogy egyszer ezt mondja.
Tegnap mondtuk el, szerencsére mindenki más nagyon jól fogadta.
De nem tudom, hogy mit gondolja anya viselkedéséről... Rosszul esett, hiába érte meglepetésként ez.
Köszönjük a jókívánságokat! :)
# 13
Nem tartjuk magunkat elmebetegnek.
Igen, több kedvezményre LENNÉNK jogosultak az iskolában, óvodában. Viszont a fiam új könyveket kap, amiért ugyanúgy fizetünk, mint mások.
Enni sem az iskolás, sem az ovis nem eszik az intézményben. Így az ottani kedvezménnyel megint csak nem élünk.
Van több ingatlanunk itt Budapesten, plusz vidéken is. Tehát a lakás máris megoldva nekik az egyetemi évekre és akár később is. A 3-4 millió pedig nagyon alsó határ. Azért ne akarj már ennyire a pénztárcánkban turkálni. Ez undorító viselkedés.
Az abortusz viszont gyilkosság ha ilyen szemszögből nézzük. De viszont nem akarok ebből vitát, mert nem ez volt a kérdés.
Szerintem remek dolgod lesz 5 gyerekkel. Ismerek 6 gyerekes családot is és nagyon jól elvannak. Nem mondom, hogy nem több munka, és áldozat, de annál több örömet tud okozni. Édesanyád biztosan csak jót szeretne neked az biztos, az más kérdés, hogy éppen nem tudja / tudja mi jó neked.
5 gyerek az már egy kispályás focicsapat!
Ha van pénz, idő és erő, akkor hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!