A szüleink miért nem értik meg, hogy mi ELVBŐL nem akarunk soha gyereket?
Se én,se a testvérem nem akarunk gyereket egy ilyen világban,így nem lesz unokájuk.
Mindig azt mondják,hogy megfogjuk bánni.
Szerintem pedig bőven nehéz az élet gyerek nélkül is.
'Küldd a gyereket olyan egyetemre, ahol olyan képzettséget szerez, ami nélkülözhetetlenné teszi. Paff. '
Ja persze, hát ez ilyen egyszerű. Az nem számít ha esetleg a gyereknek más az érdeklődése vagy tehetsége - dolgok amiket nem lehet akarattal irányítani.... Vagy az olyanok, akik nem képesek nélülözhetetlen területen diplomát szerezni, megérdemlik a kiszelektálást?
Kérdező én sem akarok gyereket soha, de még szerintem is beteges a hozzáállásod. Neked inkább egy jó pszichológusra lenne szükséged, hogy ne legyen ilyen depressziós a világról alkotott képed. Az normális ha nem akarsz gyereket, az viszont nem, ha nem élvezed legalább a saját életed.
Én azt vettem észre,hogy egyre nehezebb lesz.
Ez a rendszer amiben élünk csak a legjobbaknak,legtehetségesebbeknek jó.
Egy szűk rétegnek,akik valamiben nagyon jók.
A többieknek meg egy állandó rettegés,kilátástalanság.
Én nem szívesen vállalnék gyereket egy ilyen világba.
Másrészt valahol örülök neki,hogy én ilyen vagyok,hogy nem vágyom gyerekre,mert így hozzájárulok ahhoz,hogy másoknak a gyerekei túléljék,és ne az én gyerekemmel kelljen versengniük az életért.
Szeretem a Walking Dead-et,de a való életben a nyugalomra vágyok.
"Én nem szívesen vállalnék gyereket egy ilyen világba. "
Hát akkor ne vállalj. Vállalj egy másvilágba.
Azért nem értik meg ezt szüleid, mert butákok. Irtó sokat segítettem. Megyek aludni.
Az, hogy nem akarsz gyereket, egy dolog, de az indoklásod, hát...
Keress fel pszichológust,
hat ez volt a nap kerdese!
aki ilyen bugyuta erveket hoz fel tenyleg ne vallaljon gyereket, inkabb jelentkezzen elmegyogyintezetbe...
Mi az,hogy bugyuta érv?
Szerintem nem érted a különbséget,hogy én elvből nem vállalnék soha gyereket,azoktól,akik anyagi megfontolásból.
Ahol elsősorban anyagi természetű a gond,ott megértik.
Ezt nehéz felfogni egyeseknek.
Szerintem a legtöbb embert,aki gyereket vállal,nem is igazán érdekli a gyereke sorsa,akkor is szülessen meg,mert neki most éppen erre van szüksége,hogy kielégítse a saját kis önzőségét.
Az,hogy a gyerek milyen világban fog élni,az már mellékes.
Számomra ez egy fontos szempont,és én most úgy érzem,hogy nem jól állnak a dolgok a világban.
Az én szüleim még egy teljesen más világba vállaltak gyereket,akkor még volt jövőkép.De én ma vagyok ebben a korban,és én most nem ezt látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!