Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleink miért nem értik...

A szüleink miért nem értik meg, hogy mi ELVBŐL nem akarunk soha gyereket?

Figyelt kérdés

Se én,se a testvérem nem akarunk gyereket egy ilyen világban,így nem lesz unokájuk.

Mindig azt mondják,hogy megfogjuk bánni.

Szerintem pedig bőven nehéz az élet gyerek nélkül is.

2015. nov. 17. 23:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/121 anonim ***** válasza:
64%
Kérdező, mi is veletek értünk egyet... már most is érezhetően rosszabb a világ, mint amikor én voltam gyerek...
2015. nov. 18. 00:48
 12/121 anonim ***** válasza:
33%

'Küldd a gyereket olyan egyetemre, ahol olyan képzettséget szerez, ami nélkülözhetetlenné teszi. Paff. '

Ja persze, hát ez ilyen egyszerű. Az nem számít ha esetleg a gyereknek más az érdeklődése vagy tehetsége - dolgok amiket nem lehet akarattal irányítani.... Vagy az olyanok, akik nem képesek nélülözhetetlen területen diplomát szerezni, megérdemlik a kiszelektálást?

Kérdező én sem akarok gyereket soha, de még szerintem is beteges a hozzáállásod. Neked inkább egy jó pszichológusra lenne szükséged, hogy ne legyen ilyen depressziós a világról alkotott képed. Az normális ha nem akarsz gyereket, az viszont nem, ha nem élvezed legalább a saját életed.

2015. nov. 18. 00:49
 13/121 anonim ***** válasza:
79%
Én egyszerűen nem vágyok gyerekre. Nehéz ezt itthon megértetni, pedig egyáltalán nem ódivatúak a szüleim. Egyszer majd megunják, azt nem kérdezik többé.
2015. nov. 18. 00:55
 14/121 anonim ***** válasza:
30%
Nem nehéz megérteni, ha nem gyerekesen, dackorszakosan adja elő az illető.
2015. nov. 18. 01:03
 15/121 A kérdező kommentje:

Én azt vettem észre,hogy egyre nehezebb lesz.

Ez a rendszer amiben élünk csak a legjobbaknak,legtehetségesebbeknek jó.

Egy szűk rétegnek,akik valamiben nagyon jók.

A többieknek meg egy állandó rettegés,kilátástalanság.

Én nem szívesen vállalnék gyereket egy ilyen világba.

Másrészt valahol örülök neki,hogy én ilyen vagyok,hogy nem vágyom gyerekre,mert így hozzájárulok ahhoz,hogy másoknak a gyerekei túléljék,és ne az én gyerekemmel kelljen versengniük az életért.

Szeretem a Walking Dead-et,de a való életben a nyugalomra vágyok.

2015. nov. 18. 01:14
 16/121 anonim ***** válasza:
15%

"Én nem szívesen vállalnék gyereket egy ilyen világba. "

Hát akkor ne vállalj. Vállalj egy másvilágba.

Azért nem értik meg ezt szüleid, mert butákok. Irtó sokat segítettem. Megyek aludni.

2015. nov. 18. 01:39
 17/121 anonim ***** válasza:
27%
A leírásból úgy értem, hoga megértik ők, csak ellenkeznek vele, nem fogadják el, nem hagyják annyiban.
2015. nov. 18. 02:47
 18/121 anonim ***** válasza:
70%

Az, hogy nem akarsz gyereket, egy dolog, de az indoklásod, hát...

Keress fel pszichológust,

2015. nov. 18. 03:27
 19/121 anonim ***** válasza:
67%

hat ez volt a nap kerdese!

aki ilyen bugyuta erveket hoz fel tenyleg ne vallaljon gyereket, inkabb jelentkezzen elmegyogyintezetbe...

2015. nov. 18. 03:56
 20/121 A kérdező kommentje:

Mi az,hogy bugyuta érv?

Szerintem nem érted a különbséget,hogy én elvből nem vállalnék soha gyereket,azoktól,akik anyagi megfontolásból.

Ahol elsősorban anyagi természetű a gond,ott megértik.

Ezt nehéz felfogni egyeseknek.

Szerintem a legtöbb embert,aki gyereket vállal,nem is igazán érdekli a gyereke sorsa,akkor is szülessen meg,mert neki most éppen erre van szüksége,hogy kielégítse a saját kis önzőségét.

Az,hogy a gyerek milyen világban fog élni,az már mellékes.

Számomra ez egy fontos szempont,és én most úgy érzem,hogy nem jól állnak a dolgok a világban.

Az én szüleim még egy teljesen más világba vállaltak gyereket,akkor még volt jövőkép.De én ma vagyok ebben a korban,és én most nem ezt látom.

2015. nov. 18. 05:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!