9 éves gyereket érdemes már most vadászatra vinni?
Ha nem olyan a személyisége ne erőltesd. Bár mit is érdekel az téged, nem?
Ha téged vittek ennyi idősen, vigyed őt is.
Nem értem mi értelme gyilkolni tanítani egy 9 éves gyermeket.
Etikusabb és célravezetőbb lenne, ha inkább állatotthonba, menhelyre vinnéd önkénteskedni.
Anno rám is erőltették a vadászatot. Meg is utáltam egyből.
Egy 9 éves gyerek inkább játszana otthon, vagy a barátaival, nem a vadlesen ülne órákat csendben. Gondolom én.
Ezt nem tőlünk kellene kérdezni, hanem a gyerektől, hogy egyáltalán érdekli-e a dolog. Nem gondolod?
Miért lenne nyilvánvaló, hogy vadász lesz?
Szép is lenne, ha mindenkinek mindenben követni kellene a szüleit...
Ha érdekli a dolog, akkor szerintem mindenképp. Lehet nem azzal kellene kezdeni, hogy kizsigereltek egy szarvast együtt, hanem mutasd meg neki szép fokozatosan miért szép a vadász élet. A végén (ha tényleg felkeltetted az érdeklődését) jöhet az, hogy láthat igazi vadászatot. Persze el kell mondani, hogy miért történik a kilövés...stb.
Szóval..szerintem ne konkrétan a lövéssel kezdjetek, amúgy semmi gond nincs a vadászattal. Aki orrba-szájba lövöldöz, semmi tisztelet nélkül, na ott vannak a gondok.
Orakon at csendben ucsorogni? En nem ilyen voltam 9 evesen, biztos elijesztettem volna minden vadat. Illetve volt bennem egy rakat empatia a szerencsetlen beetetett allatok irant.
Persze ha a fiad erdeklodik, erti hogy nem celtalanul gyilkoljatok a cuki ozeket, netan meg szeretne is csondben uldogelni, siman erdemes. Lehetoleg felkeszulve arra, hogy megsem tetszik neki es irany haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!