9 éves gyereket érdemes már most vadászatra vinni?
Én írtam az állatvédőt, úgy tűnik félreérthető volt. Arra az állatvédőre gondoltam, aki a szúnyogokat is elvakultan védi, és a kutyáját is vegánként tartaná, ha lehetne.
Tisztában vagyok a valódi vadászat lényegével, több hivatásos vadász is volt a családban.
"És amikor télen kimegyünk és vadetetőt építünk? Amikor hónapokon keresztül hordjuk oda a kaját nekik?"
És amikor nagyapámmal és a szomszéddal ezt mi csináltuk, mert a vadászoknak fázott a seggük, szerencsétlen állatok meg nem tudtak mit enni?
Attól még, hogy nálatok rossz a vadásztársaság nem jelenti azt, hogy mindenütt olyan!
Ilyenkor megfelelő helyeken kell jelezni a problémát, nem általánosítani!
Nálunk is volt rossz vadász, ki is rúgták, miután jeleztük, hogy gondok vannak vele.
Konkrétan annyi történt, hogy áthajtott a gabonán mert nem akart a kátyús szolgálati úton menni. Még amolyan belesz.a.r.ós volt.
Ugyanilyet tudok cukrászról is mesélni, több üzemben jártam. Vannak igazi skótok, akik egy kanállal kevesebb cukorral csinálják a piskótát, a száradó tejszínhabot lekotorják a tortaszeletről, újrakenik és kiküldik eladásra. Van pár gusztusos sztorim.
De ismerek olyan cukit is, ahol az asztal aljáról is enni lehet, mindenhol címke, egy kiskanál krémen is. A süti pedig tökéletes, friss, típusának megfelelő!
De egyikről sem lehet levonni a következtetést, hogy az összes ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!