Márciusban született gyereket már érdemes Mikulásozni vinni, meg állatkertbe pl?
Figyelt kérdés
Vagy még kicsi hozzá?2011. dec. 13. 12:58
1/15 anonim válasza:
Mikulás ok, az állatkert még korai :)
2/15 anonim válasza:
Miért lenne korai az állatkert? Mikor én voltam sokkal kisebb gyerekeket toltak a szülők....
3/15 anonim válasza:
Egyáltalán nem, számára ugyanolyan ingerdús egy mezei utca is mint egy állatkert. Semmit nem fog fel belőle, egyszerűbb meg könnyebb egy jó nagy sétát tenni vele. Ugyan olyan élmény lesz a pindurkának mint bármi más
4/15 anonim válasza:
Nem tudom, hogy mennyit fog fel belőle egy ekkora kisbaba. Szerintem még korai.
5/15 anonim válasza:
első vagyok, természetesen elnézelődik a pici az állatkertben, de azért ha 2-3 év múlva viszed csak, akkor azért az maradandóbb lenne számára :)
6/15 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom, hogy felesleges még. A tesóm kisbabájáról van szó, és kb elküldött a fenébe hogy miért vagyok ilyen ünneprontó, meg higgyem el hogy jól fogja magát érezni a Kicsi. Elvitték egy Mikuláshoz is dec 6-án hogy találkozzon a Mikulással, fényképeztették vele, meg rénszarvast simogattattak vele meg ilyenek.
2011. dec. 13. 13:11
7/15 anonim válasza:
Igazából semmi sem felesleges, ami inger, élmény és tapasztalat, de tény és való, hogy egy játszótérrel vagy egy sétával a városban is ugyanezt el lehetett volna érni ennyi idősnél. De, ha minderre van pénzük és lehetőségük a szüleinek, akkor szerintem felesleges ebbe beleszólni.
8/15 anonim válasza:
Ez még nem a gyereknek élmény, hanem a szülőnek, meg szép emlék a fotó is. Ha lenne kisbabám, akkor is elmennék évente kb. egyszer az állatkertbe, mert szeretek ott sétálni, és természetesen vinném őt is. A Mikulást asszem kihagynám.
9/15 anonim válasza:
ha amúgy mennétek az állatkertbe és a kérdés arra irányul, h vihetitek-e magatokkal, hát persze, nyugodtan. ha az a kérdés, hogy neki érdemes-e már állatkertes programot szervezni, akkor azt mondom, várjatok még vele min. 2 -2.5 éves koráig, mert most még semmit sem fog felfogni az élményből. a Mikulás is hasonló, ebben a korban még inkább csak a szülőnek élmény, gyerek keveset "fog fel" belőle. jó esetben nem fél majd a szakállas, piros ruhás bácsitól, készül pár cuki fotó és nagyobb korában jólesik majd nézegetnie
10/15 anonim válasza:
bocs, Palm, most látom, h te is ugyanezt írtad korábban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!