Márciusban született gyereket már érdemes Mikulásozni vinni, meg állatkertbe pl?
bocsi,de tényleg ünneprontó vagy...Itt nem az a lényeg,h mire fog emlékezni belőle..Nyilván semmire,de mikor ott van,akkor tetszik neki,a szülő is boldog,ha örülni látja a gyereket,fényképezi.
Nyilván tesód is tisztában van vele,h nem erre fog emlékezni a gyerek 18 évesen...Ártani meg nem árt vele,szóval innentől kezdve nem hinném,h be kellett volna szólnod neki érte..
Február végi a lányom. Kora ősszel voltunk vele állatkertben. Nagyon tetszett neki, imádja az állatokat. Ki is kellett venni a babakocsiból (pedig sosem akar kimászni), hogy jobban lásson. :)
És voltunk vele Mikulásnál is, és tetszett neki. Az ölébe nem ültettem, mert épp jön a foga, és nyűgös, de nézegette a Mikulást, meg elvette a csomagot is tőle. És nyilván nem azért csináltam ,hogy emlékezzen rá, hanem hogy akkor jól érezze magát. :)
Köszi a lepontozást, mert színesebbé akarom tenni a magam és a babám hétköznapjait.
Nem csak a babának élmény egy állatkert, hanem a szülőnek is. Kikapcsolódnak, nem otthon ülnek a 4 fal között. De mindegy. Ez az én véleményem, és vállalom is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!