Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ilyenkor télen van értelme...

Ilyenkor télen van értelme Állatkertbe menni?

Figyelt kérdés
2011. nov. 29. 10:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Általában becsukják az állatokat. De azért érdemes. Mekkora a gyermek? A kicsik úgysem tudják végignézni az összes állatot, mert elfáradnak. Ha megnézitek a majom és madárházat, már az is tetszeni fog. Az más kérdés, hogy azt hiszem a belépődíj most is ugyanannyi, mint nyáron. Meg ilyenkor hamarabb zár, azt vedd figyelembe.
2011. nov. 29. 11:08
 2/7 anonim ***** válasza:

Az állatházak 10-től vannak nyitva (akkor miért nyit 9-kor a kert?), ezt vedd figyelembe! Illetve, hogy bementek a trópusi pálmaházba, aztán ki a hidegbe, folyamatos öltözés-vetkőzés.

Mekkora a gyerkőc? Én a 3 évesemmel csak nyáron mennék.

2011. nov. 29. 11:40
 3/7 A kérdező kommentje:

2,5 éves a kislányom, és imádja az állatkertet, meg az állatokat.

A Tropicariumban már olyan sokszor voltunk, egyszerűen nem vagyok hajlandó oda menni, mert ahoz túl sokba kerül harmincadjára is megnézzük, de Állatkertbe valahogy régebben és ritkábban voltunk, ezért jutott eszembe.

Úgysem bírja tovább fél-egy óránál (és én sem a nagy pocakommal - jön a tesó), úgyhogy nem gondoltam hosszú sétára.

2011. nov. 29. 12:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Vagy menjetek el a Budakeszi Vadasparkba. Olcsóbb is és tuti kint vannak az őzek, vaddisznók, farkasok...
2011. nov. 29. 13:11
 5/7 anonim ***** válasza:
vagy a medveparkba.(Veresegyház)
2011. nov. 29. 14:36
 6/7 A kérdező kommentje:
Medvepark nálunk jó időben mindennapos, mert ott lakunk, úgyhogy az kilőve. :-))
2011. nov. 29. 14:49
 7/7 anonim ***** válasza:

Bocs....jó program:))

Előző vagyok

2011. nov. 29. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!