Megyünk mikulás ünnepségre 2,5éves kisfiammal a munkahelyemre, viszünk mikuláscsomagot, de kell írni valamit amit a mikulás felolvas? Ilyenkor mit szoktak írni?
nem kell az én fiamról konkrétan, de általánosságban egyformák a gyerekek....
gondoltam átírom a szöveget, de fogalmam sincs a szövegről, így átírni sem tudom.Ezért kértem a segítséget
Már ne haragudj, de ennyire nem vagy kreatív vagy ennyire lusta vagy ? :)
Ennél csak az a kérdés volt viccesebb, hogy násznagy beszédet írjanak a fórumozók. Az első két válasz alapján nehogy már ne tudj pár értelmes mondatot összerakni a saját gyerekedről.
Szegény gyerek, már az első osztályos házi feladataiban sem fogsz tudni segíteni.
Írok azért egy szöveget:
Kedves Andriska! Te egy nagyon ügyes kisfiú vagy, szépen elpakolod a játékaidat esténként, és mindig megeszed az ebédet a bölcsiben. Nagyon ügyesen biciklizel. Örülök, hogy hangosan köszönsz a szomszédoknak. Arra figyelj mindig, hogy csak papírra rajzolsz filctollal, a falra nem szabad!
Ennyi. Ezt így be is adhatod. Aztán ne csodálkozz ha kiröhögnek,mert a gyerekedre ezekből nyilván semmi se igaz.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
eh, még a kérdést is úgy másolta :D nemtom jó lesz-e a link...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!