Megyünk mikulás ünnepségre 2,5éves kisfiammal a munkahelyemre, viszünk mikuláscsomagot, de kell írni valamit amit a mikulás felolvas? Ilyenkor mit szoktak írni?
Figyelt kérdés
segítsetek!2011. nov. 16. 15:32
11/19 A kérdező kommentje:
kösz, de b*nkó beszóláskra nem vagyok kíváncsi. meg a p*raszt hozzászólókhoz sem. úgyhogy inkább ne válaszoljatok.
2011. nov. 28. 19:37
12/19 anonim válasza:
Mi a bajod? Konkrét szöveget írtam, azt kérted. Bunkó vagy te, mert meg se köszönöd inkább parasztozol.
13/19 anonim válasza:
17.52-es!!!!!!!!Azt a kérdést is ő írta egy éve, ott másfél éves, itt meg 2 és fél éves a fia. Hát ez durva :)))))))))))))))))))
14/19 anonim válasza:
Olyan buták vagytok,miért bántjátok????
Kedves Miki!Örülök,hogy újra látlak!Sokat nőttél tavaly óta!Úgy tudom,te vagy az óvó nénik kedvence,mert segítesz nekik mindenben,imádod a gyümölcssalátát és nem tömöd magad tele édességekkel,mindig megmosod a fogad evés után.Fogadd ezt a sok csokit tőlem,találkozunk jövőre,amikor már négy és fél éves leszel!
15/19 anonim válasza:
Ha jól számolok jövőre a 3,5 jön, vagy ez beugratós válasz ? :D
16/19 A kérdező kommentje:
hűűűűűűűűű, de viccesek vagytok!!!!Nagyon jól szórakoztam.
A kommentem akinek nem inge, nem veszi magára.
És aki segített (az első két válaszoló) , annak köszönöm.
2011. nov. 29. 07:12
17/19 anonim válasza:
Van, akinek tök természetes dolog, hogy ilyenkor mit szoktak mondani. Nekem sem az, amúgy. És ez nem lustaság és nem kreativitás kérdése. HA lettem volna már ilyen Mikulás ünnepségen, akkor már én is tudnék ilyen vagy még fajinabb szöveget kreálni! Akinek nehezére esik válaszolni, ne tegye!
18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves utolsó!
Igen, én sem vagyok a legkreatívabb.
Egyszer tavaly voltunk ilyen mikulásünnepségen, és mások olyan jópofa dolgokat tudtak írni. Én meg nem. Ezért kértem segítséget.
2011. nov. 29. 13:18
19/19 anonim válasza:
Nah, voltatok az Ünnepségen? (utolsó vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!